A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Комиш-Зорянська громада бере участь у конкурсі «Наша громада»

Дата: 11.05.2021 16:39
Кількість переглядів: 410

Фото без описуКонкурс «Наша громада» розроблено у співпраці із Телеканал ICTV та телеканал СТБ, за підтримки Програми USAID Ukraine – USAID Україна «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (#DOBRE), за ініціативи та на замовлення партнера Програма DOBRE – Український кризовий медіа-центр.

Комиш-Зорянською селищною радою підготовлено та подано на конкурс проєкт «Говорить Комиш-Зоря».

ГОЛОСУВАННЯ РОЗПОЧАЛОСЯ З 10 ТРАВНЯ!

Відео-заявка на участь у конкурсі “Наша громада” від Комиш-Зорянської ОТГ

 

Чому це важливо?

Громада-переможниця отримає не лише соціальний капітал та медійність, але і грошовий приз у розмірі 500 тис.грн. на реалізацію проєкту. Тобто ми можемо залучити додаткові кошти на ініціативу, яка є необхідною для нас.

 

Мета проєкта?

Проєкт «Говорить Комиш-Зоря»  спрямований на задоволення культурних, науково-просвітницьких та інформаційних потреб, вільного і відкритого обговорення важливих проблем Комиш-Зорянської територіальної громади шляхом створення місцевого ФМ-мовлення.

 

Інформацію про проєкт розміщено на сайті проєкту «Наша громада» за посиланням https://otg.fakty.com.ua/communities/komysh-zoryanska-hromada

 

З 10.05.2021 до 31.05.2021 року на сайті проєкту «Наша громада» проходить голосування.

 

Щоб підтримати проєкт «Говорить Комиш-Зоря» необхідно зареєструватися на сайті (https://otg.fakty.com.ua/yak-zareestruvatisya-u-konkursi)  через електронну пошту або свій акаунт у Facebook.

 

ВАЖЛИВА ПІДТРИМКА КОЖНОГО!

Про конкурс

На першому етапі конкурсу проводиться відбір 13 громад-учасниць, які мають найбільшу підтримку за результатами інтернет-голосування, та 13 громад-учасниць, які отримали найвищі бали за результатами голосування експертного журі.

Упродовж червня-вересня телеканали ICTV та СТБ познайомлять українців із 26 фіналістами конкурсу «Наша громада» в ефірі програм «Факти» та «Вікна».

Із 14.08.2021 до 27.09 2021 року проходитиме фінальне оцінювання лише членами експертного журі, які вивчатимуть кожен проєкт громади на підставі інформації та даних, що містяться в детальному описі та додатках до нього. 

Грошовий приз – 500 тис. грн. на втілення проєкту громади. Виграє той, хто отримає максимальну кількість балів порівняно з іншими учасниками.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь