A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Робоча зустріч селищного голови та голови громадської організації

Дата: 03.09.2021 08:02
Кількість переглядів: 228

Фото без опису  2 вересня  20021 року відбулася робоча зустріч голови Комиш-Зорянської  територіальної громади Ігоря Гнатуші та голови ГО «Комиш-Зорянське об’єднання громадян» Олександра Василенка.  Під час наради було обговорено питання реалізації проєкту   «Говорить Комиш-Зоря» на території громади.

 

Довідково.

ГО «Комиш-Зорянське об’єднання громадян» в рамках програми «Децентралізація приносить кращі результати та ефективність» (DOBRE) підготовлено та подано заявку «Створення вуличного громадського медіа в населених пунктах Комиш-Зорянської територіальної громади шляхом влаштування рупорних гучномовців в центрах населених пунктів старостинських округів та смт Комиш-Зоря». За результатами конкурсного відбору проєкт став переможцем та розпочато його реалізацію.

 

Мета проєкту «Говорить Комиш-Зоря» - підвищення громадської безпеки, захист та просування прав людини (зокрема вразливих груп),  комунікація громадськості, молоді, об’єднань громадян, органів місцевого самоврядування  Комиш-Зорянської територіальної громади шляхом створення вуличного громадського медіа на території 4 старостинських округів та смт Комиш-Зоря. Проведення навчання та інформування мешканців громади про механізми залучення громадян до  прийняття рішень (громадської участі) .

Фото без опису      Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь