A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Про щорічний погосподарський облік в громаді

Дата: 29.12.2021 23:59
Кількість переглядів: 217

Фото без описуВнесення змін даних до книг погосподарського обліку Комиш-Зорянської селищної ради – є процесом безперервним. Життя вносить корективи, постійно відбуваються зміни, йде рух, який потрібно відображати документально.

Погосподарський облік ведеться відповідно до Інструкції з ведення погосподарського обліку в сільських, селищних та міських радах затвердженої наказом Державної служби статистики України від 11.04.2016  № 56, який організовано з метою впорядкування і систематизації первинних даних щодо соціально-демографічних характеристик населення та його потенціалу в сфері сільського господарства, ведення погосподарського обліку на території Комиш-Зорянської селищної ради та на виконання розпорядження селищного голови «Про проведення погосподарського обліку на території Комиш-Зорянської селищної ради Пологівського району Запорізької області» № 218 від 28.12.2021 року, згідно якого уповноважено посадових осіб  Комиш-Зорянської селищної ради (старост старостинських округів, спеціалістів ЦНАП, спеціалістів-землевпорядників) провести збір даних для погосподарського обліку з урахуванням норм чинного законодавства з питань захисту персональних даних на території 9 населених пунктів Комиш-Зорянської селищної територіальної громади.

На даний час продовжено процес оновлення даних, внесення змін до погосподарських книг. Відповідальними особами за ведення погосподарського обліку ведеться 26 книг обліку, а саме: Благовіщенський старостинський округ – 10 книг, Білоцерківський старостинський округ –                 7 книг, Ланцівський старостинський округ – 3 книги та Шевченківський старостинський округ – 6 книг.

 Наразі важливим моментом є відповідальна організація та виконання роботи з поновлення даних погосподарського обліку, систематизації внесення нових даних у погосподарські книги, на основі яких видаються довідки в установи та організації при оформленні соціальних пільг, виплат, допомог, дотацій.

Існуючі зміни за 2021 рік мають внести у погосподарські книги до 06.01.2022 року.

Просимо мешканців громади не залишатися байдужими, повідомити про зміни щодо складу сім’ї, площі будинків, земельних ділянок, звертаючись до старост старостинських округів.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь