A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Новини

Дата: від до Скинути

Як зареєструватися для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ)

Для участі в національному мультипредметному тесті (НМТ) під час створення персонального кабінету абітурієнти мають змогу скористатися мобільним застосунком Дія для автоматичного заповнення паспортних даних. Зазначимо, що для цього важливо мати ID-картку або закордонний паспорт у Дії.

09:22 26.03.2024

Чому передача повноважень від Запорізької обласної ради до Запорізької обласної військової адміністрації є важливою для мешканців області?

З початку повномасштабного вторгнення майже половина депутатів облради не змогла або не захотіла долучитися до сесійних засідань. Рада виявилась недієздатною і не ухвалила жодного рішення. 

23:30 21.03.2024

До уваги внутрішньо переміщених осіб Пологівського району!

Простір Єдності Пологівського району «Допомога поруч» має можливість надати дитяче харчування від 6 до 12 місяців (термін до 26.05.2024) для родин з дітьми, які є внутрішньо переміщеними особами Пологівського району та наразі проживають в м.Запоріжжя. 

16:20 20.03.2024

Вибір спортивного талісмана Запорізької області у національних змаганнях «Пліч-о-пліч всеукраїнські шкільні ліги» завершено!

За результатами відкритого голосування, яке проходило з 7 по 15 березня, впевнену перемогу здобув Хоробрий тхір, який набрав 39,1 % голосів.

22:22 18.03.2024

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь