A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Безоплатна правова допомога.

Дата: 07.02.2019 14:50
Кількість переглядів: 736

Фото без опису Шановні жителі району!

Відділ «Більмацького бюро правової допомоги» Бердянського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги запрошує вас за адресою: смт.Більмак, вул.Запорізька, 28-А (навпроти лікарні), якщо ви:

  • потребуєте консультації чи роз’яснення з правових питань;
  • бажаєте отримати допомогу у складанні документів правового характеру (крім процесуальних) – заяв, скарг, звернень тощо;
  • маєте необхідність отримати доступ до електронних сервісів Мін’юсту (Єдиного реєстру судових рішень, Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, Єдиного державного реєстру речових прав на нерухоме майно, Онлайн-будинку юстиції тощо).

Право на отримання консультацій та допомоги у складанні документів мають усі громадяни України та особи, які перебувають під юрисдикцією України!

Також окремі категорії громадян мають право на отримання безоплатної вторинної правової допомоги, яка передбачає:

- складання документів процесуального характеру (позовних заяв, відзивів, заперечень, клопотань, апеляційних та касаційних скарг і т.п.);

- представництво інтересів особи у суді.

Серед таких категорій осіб, зокрема, малозабезпечені особи (чий дохід не перевищує двох прожиткових мінімумів на дату звернення); учасники бойових дій; внутрішньо переміщені особи; інваліди, розмір пенсії яких не перевищує двох прожиткових мінімумів; діти; ветерани війни; особи, які постраждали від насильства чи дискримінації за ознакою статі та ін.

Для того, аби впевнитися, що ви належите до відповідної категорії, необхідно звернутися до бюро та дізнатися, які документи необхідно надати для підтвердження вашого права на безоплатну вторинну правову допомогу.

Всі послуги надаються працівниками бюро та центру БЕЗОПЛАТНО.

Чекаємо на вас за адресою: Запорізька обл., смт.Більмак, вул.Запорізька, 28-А (навпроти лікарні, колишній банк «Україна»).

Зателефонувати можете за номерами: (06147) 220-74, 220-54, а також написати листа на електронну пошту: bilmakske@legalaid.zp.ua

Графік роботи: з 8.00 до 17.00 з понеділка по п’ятницю. Обідня перерва – з 13.00 по 14.00.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь