A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Шановні виборці!

Дата: 05.03.2019 16:22
Кількість переглядів: 662

Фото без опису

Шановні виборці!

 

 Ще раз нагадуємо про те, що законодавство забезпечує можливість тимчасово змінити місце голосування за п’ять днів до виборів, не змінюючи виборчу адресу.

Таке право є у  громадян, які в день голосування перебуватимуть далеко від свого місця проживання (відрядження, лікування, проходження військової служби, тощо). Для цього необхідно звернутися у відділ ведення Державного реєстру виборців в місці свого тимчасового перебування з відповідною заявою.   До заяви додаються документи (копії документів), які підтверджують необхідність тимчасової зміни місця голосування виборця без зміни виборчої адреси ( наприклад довідку з навчання, місця роботи, про право власності або оренду житла, документи про робоче відрядження).  Заяви на тимчасову зміну місця голосування приймаються  тільки до 25 березня. Також члени дільничних  комісій,  подають заяви в наш відділ про тимчасову зміну місця голосування для включення їх до списку виборців на тій дільниці, де вони будуть працювати в день голосування.   

     Ми знаходимося за адресою: смт Більмак, вул. Центральна, 54,  каб. №16 (другий поверх приміщення районної державної адміністрації). телефон 2-23-81.

Приходити потрібно з паспортом.

Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації в березні працює без вихідних.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь