A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Увага ! Оголошення.

Дата: 01.04.2019 13:49
Кількість переглядів: 1188

Анонс Воркшопу з розробки ідей для громадського бюджету у селищі Комиш-Зоря

 «Від ідеї до реалізації»

 

Шановні мешканці

 8 квітня 2019 року у смт.Комиш-Зоря відбудеться перший з п’яти запланованих Воркшопів з розробки ідей для громадського бюджету «Від ідеї до реалізації».

 

До участі запрошуються жителі селища, які:

  • мають бажання подати проект під громадський бюджет, але потрібна допомога у формуванні заявки;
  • мають ідею на розвиток громади, але потребують підтримки жителів селища;
  • знають, як зробити селище комфортним, але не знають з чого почати.

Захід проходитиме 8 квітня 2019р. у приміщенні хабу (2-й поверх будинку культури) за адресою смт.Комиш-Зоря, вул..Вокзальна, 63.

Початок о 12:00, реєстрація з 11.30.

 

Учасники та учасниці Воркшопу з розробки ідей отримають кваліфіковану допомогу в написанні проектів, матимуть можливість отримати консультації від залучених до процесу реалізації проектів громадського бюджету осіб та сформувати команду однодумців у просуванні креативних ідей серед інших жителів селища.

     Громадський бюджет - дієвий механізм взаємодії громади з органами місцевого самоврядування, за допомогою якого жителі громади отримують можливість  брати участь у прийнятті  рішень на місцевому рівні, щодо розподілу частини бюджетних коштів на втілення суспільно корисних ініціатив.

Процес громадського бюджету активізує громаду, формує довіру  громадян до місцевої влади та сприяє їх взаємодії, а також допомагає у визначенні та вирішенні проблем, які найбільше хвилюють жителів громади. Крім того, громадський бюджет підвищує рівень відкритості та прозорості роботи місцевої влади, а також дозволяє жителям  безпосередньо впливати на бюджетну політику громади.

 

 Захід відбудеться за менторської підтримки експертки з питань партиципації Анни Ніколенко-Баєвої  та експерта з питань фасилітації та модерації Олега Овчаренко, що надається учасникам тренінгового циклу "Практика фасилітації і модерації в українських громадах" за проектом «Ініціативи інфраструктурної програми для України. Підтримка територіальних громад України у зв’язку зі збільшенням кількості внутрішньо переміщених осіб», що виконується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH

Контакна особа:  Ганна Добріян

тел.: 0954584728

e-mail: kzorya2008@ukr.net

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь