A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

46-а сесія сьомого скликання від 26.06.2019

Дата: 27.06.2019 13:37
Кількість переглядів: 982

Список депутатів, зареєстрованих на сорок шостій сесії Комиш-Зорянської селищної ради сьомого скликання.
Бланки поіменного голосування депутатів:

Батечко Вадим Григорович
Бєляєв Анатолій Васильович
Брезицька Раїса Василівна
Деменков Андрій Іванович
Довгополик Тетяна Анатоліївна
Лахно Ілля Анатолійович
Лисенко Володимир Іванович
Лифар Віктор Вікторович
Муха Катерина Сергіївна
Нехайчук Ірина Анатоліївна
Рябовол Людмила Дмитрівна
Смоляна Людмила Іванівна
Смоляний Андрій Андрійович
Хоменко Світлана Анатоліївна
Комиш-Зорянський селищний голова І.В. Гнатуша

Порядок денний 46 сесії селищної ради:


1. Про встановлення плати за землю на території  Комиш-Зорянської селищної ради.
2. Про встановлення єдиного податку на території  Комиш-Зорянської селищної ради.
3. Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, на території Комиш-Зорянської селищної ради. 
4. Про встановлення транспортного податку на території Комиш-Зорянської селищної ради.
5. Про внесення змін та доповнень до Структури закладів культури Комиш-Зорянської селищної ради та їх чисельність на 2019 рік, затвердженої рішенням селищної ради від 21.12.2018 року №5, зі змінами та доповненнями
6. Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 21.12.2018 року №8 «Про умови оплати праці Комиш-Зорянського селищного голови, заступників селищного голови, секретаря селищної  ради, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету та старост в  2019 році», зі змінами та доповненнями
7. Про надання невикористаної частини щорічної основної відпустки та частини чергової щорічної основної відпустки, надання матеріальної допомоги на оздоровлення секретарю селищної ради Мусі К.С.
8. Про  надання  частини чергової щорічної основної відпустки, надання матеріальної допомоги на оздоровлення Комиш-Зорянському селищному голові
9. Про припинення договору оренди приміщення, яке знаходиться за адресою: смт Комиш-Зоря, вул. Вокзальна, 28
10. Про затвердження розпоряджень Комиш-Зорянського селищного голови.
11. Про припинення права користування земельною ділянкою, яка надавалась для ведення городництва гр. Волковій С.Л.
12. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Іванченко В.М.
13. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Тараканова В.М.
14. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для передачі у власність гр. Кравченко Т.М. 
15. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для передачі у власність гр. Коноваловій К.О.
16. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства  та передачу земельної ділянки у власність гр. Халецькому В.М.  
17. Про надання  дозволу  на  розроблення технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) – сіножаті  колишнього КСП «Дружба»  Єфремовій Н.П.
18. Про надання  дозволу  на  розроблення технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) власнику сертифіката на право на земельну частку (пай) - рілля колишнього КСП «Дружба»,  Єфремовій Н.П.
19. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки, яка визнана в порядку спадкування за законом на праві спільної часткової власності за гр.гр. Чернявським М.П., Яковенко Л.П., Чернявським Я.П.
20. Про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення кадастровий номер 2322788000:05:001:0378 для передачі у власність гр. Циганковій Н.С.
21. Про  надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення (кадастровий номер 2322780800:06:003:0163) для передачі в оренду гр.гр. Коваленку О.В., Климченку Б.В., Дубині Т.Г, Дубині О.С., Дубині Р.О.
22. Про розірвання  договору оренди невитребуваних земельних часток (паїв) від 29.11.2011 року № 109 укладений з Бабіченко В.І.
23. Про розірвання  договору оренди невитребуваних земельних часток (паїв) від 18.11.2011 року № 108 укладений з Бабіченко Г. В.
24. Про розірвання  договору оренди невитребуваних земельних часток (паїв) від 25.04.2012 року № 65 укладений з Наливайко Л.В.
25. Про визнання рішення Комиш – Зорянської селищної ради від 21.12.2018 року № 33 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель кредитно – фінансових установ ПАТ «Державний ощадний банк України» (в особі філії Запорізьке обласне управління АТ «Ощадбанк») таким, що втратило чинність
26. Про передачу у постійне користування земельну ділянку АКЦІОНЕРНОМУ ТОВАРИСТВУ КОМЕРЦІЙНОМУ БАНКУ «ПРИВАТБАНК»  по вул. Новоселівка, 1 смт Комиш-Зоря (кадастровий номер 2322755400:02:016:0009)
27. Різне


 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь