Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Конкурс на заміщення вакантної посади начальник Служби у справах дітей

Дата: 21.12.2019 23:00
Кількість переглядів: 1105

Фото без опису

Комиш-Зорянська селищна рада Більмацького району Запорізької області ОГОЛОШУЄ КОНКУРС на заміщення вакантної посади посадової особи місцевого самоврядування: начальник Служби у справах дітей

Особи, які претендують на посаду, повинні мати  повну вища освіта відповідного професійного спрямування за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста. Стаж роботи за фахом на службі в органах місцевого самоврядування та державній службі на керівних посадах не менше 3 років або при необхідності (виходячи із виконання виконавчим органом основних завдань та функцій) стаж роботи за фахом на керівних посадах в інших сферах управління не менше 4 років. Післядипломна освіта у галузі знань "Державне управління".

Додаткову інформацію щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці можна отримати в Комиш-Зорянській селищній раді.

 

Необхідні документи: заява, особова картка (форма П-2ДС), автобіографія, дві фотокартки розміром 4*6 см, документ про освіту, паспорт, військовий квиток (для військовозобов’язаних), декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік (Е-декларація).

Подавати за адресою: 71030, смт Комиш-Зоря, вул.. Вокзальна,5, каб №10.

Термін подання документів – 30 календарних днів з дня опублікування оголошення.

Довідки за телефоном:. 0892500744


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь