A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Шановні виборці!

Дата: 05.07.2019 11:45
Кількість переглядів: 563

Фото без опису Відповідно до Календарного плану основних організаційних заходів з підготовки та проведення позачергових виборів народних депутатів України 21 липня 2019 року на сьогоднішній день виборчий процес вже розпочався. Більмацький  район відноситься до одномандатного виборчого округу №78, центр якого є місто Бердянськ, площа Єдності, 2,  адміністративна будівля виконавчого комітету Бердянської міської ради. 

         З метою покращення якості списків виборців, які будуть використовуватись в день проведення позачергових виборів народних депутатів України, просимо громадян, які мали проблеми в ході голосування пов’язані з неправильностями у списках виборців під час попередніх виборчих кампаній, звернутися до відповідних органів ведення Державного реєстру виборців (адреси та контактні телефони розміщені на сайті Центральної виборчої комісії  у розділі  «Державний  реєстр виборців»).

 

Звертаємо увагу, що відповідно до частини третьої статті 7 Закону України «Про Державний реєстр виборців» за мотивованим зверненням виборця, який має право голосу на загальнодержавних виборах, орган ведення Реєстру може тимчасово  змінити виборцю місце голосування  без зміни його виборчої адреси.

 

  Заяви на тимчасову зміну місця голосування приймаються  тільки до 15 липня. Уточнити свої персональні виборці Більмацького району можуть  щодня  з 800  до 1700 години у відділі ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації   за адресою: смт Більмак, вул. Центральна, 54,  каб. №16 (другий поверх приміщення районної державної адміністрації).

 

Перелік необхідних документів:

  • паспорт  громадянина України;
  • доручення ( виборець, нездатний пересуватися самостійно, може письмово уповноважити на звернення іншу особу );
  • свідоцтво про смерть ( для виключення виборця, який помер).

Додаткову інформацію можна отримати за телефоном  відділу:

(06147) — 2-13-70.

Відділ ведення Державного реєстру виборців апарату райдержадміністрації в березні працює без вихідних.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь