Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Запоріжців запрошують взяти участь у фестивалі „Аристократична Україна”

Дата: 17.07.2019 14:49
Кількість переглядів: 629

Фото без опису

Запоріжців запрошують взяти участь у ІV Всеукраїнському фестивалі-показі етнічного та стилізованого одягу „Аристократична Україна”. Фестиваль-показ відбудеться 27 липня у місті Радомишль Житомирської області на території історико-культурного комплексу „Замок-музей Радомисль”.

         Організаторами фестивалю „Аристократична Україна” виступають громадська організація „Громадський інформаційний простір” та історико-культурний комплекс „Замок-музей Радомисль”, за підтримки народного депутата України Ольги Богомолець.

         Фестиваль має на меті сприяти розвитку культурної й народної дипломатії між етносами, національними меншинами, що вважають своєю Батьківщиною Україну та представниками народів, що проживають на території України, зміцнення міжнародного іміджу нашої країни в світі.

         Під час фестивалю відбудеться показ моделей,  ярмарок-продаж робіт українських дизайнерів та народних майстринь.  Участь у фестивалі та представлення власних виробів на ярмарку – безкоштовні.

         Із концепцією та загальними положеннями Всеукраїнського фестивалю-показу етнічного та стилізованого одягу „Аристократична Україна” можна ознайомитися на сторінці Facebook „Замок-Музей Радомисль/ Radomysl Castle-Museum”. Контактна особа фестивалю – Світлана Пономар, тел. 068 86 70 250, адреса events.radozamok@gmail.com.

 

/лист/


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь