A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Акциз- Дуже важливо!!!

Дата: 03.09.2019 15:21
Кількість переглядів: 610

 Набула чинності постанова Уряду щодо розподілу часток акцизного податку з пального до місцевих бюджетів у ІІ півріччі 2019 року

21 серпня Уряд прийняв постанову «Про внесення змін до Порядку зарахування частини акцизного податку з виробленого в Україні та ввезеного на митну територію України пального до загального фонду бюджетів місцевого самоврядування у 2019 році», якою затверджено розподіл часток зарахування до загального фонду бюджетів місцевого самоврядування частини акцизного податку у другому півріччі 2019 року. Частки визначено, виходячи з обсягів реалізованого суб’єктами господарювання роздрібної торгівлі пального на відповідній території за перше півріччя 2019 року, з урахуванням даних реєстраторів розрахункових операцій згідно з інформацією ДФС, відповідно до Порядку. Постанова з додатком (перейти).

Постанова набуває чинності з дня її опублікування. Текст оприлюднено 31 серпня 2019 року у офіційному виданні Кабінету Міністрів України - газеті «Урядовий кур'єр».

Зарахування до бюджетів  органів місцевого самоврядування частини акцизного податку, що надійшов з 1 липня 2019 року, буде здійснено Державною казначейською службою у двотижневий строк з дня набрання чинності постанови.

Нагадаємо, АМУ зверталась до Уряду з проханням пришвидшити прийняття такого важливого для громад рішення та опрацьовувала питання акцизного податку з Міністерством фінансів.

Асоціація міст України сподівається, що найближчим часом відповідні кошти надійдуть до бюджетів громад.

 

Джерело


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь