A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

З Днем захисника Вітчизни.

Дата: 13.10.2019 22:52
Кількість переглядів: 521

Фото без опису В історії нашої Батьківщини є багато подій, які засвідчують мужність, героїзм, відданість та любов українського народу до рідної землі.
14 жовтня – важлива дата. Вона поєднує в собі свято Покрови Пресвятої Богородиці, День українського козацтва, День утворення Української Повстанської Армії, а віднедавна й День захисника України.
З цієї нагоди 12 жовтня у глядацькій залі Комиш-Зорянського селищного Будинку культури пройшов святковий концерт, присвячений цим знаменним датам. На святі були присутні військовослужбовці, які знаходяться на території селища керівництво селища та громадськість. Розпочався святковий захід під звуки козацького маршу.З вітальними словами до всіх присутніх звернувся селищний голова І. В.Гнатуша. Про козацьке життя та традиції козаків розповів гість свята - Командир громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону козацької спеціальної дружини «Сармат» - Саєнко С.М.
В знак поваги перед пам’яттю і подвигом славних синів України — героїв УПА славних воїнів – визволителів у роки Другої світової війни героїв небесної сотні й героїв АТО, всі присутні вшанували хвилиною мовчання. Молебінь панихиди по загиблим провів отець Михайло.- благочинного району Православної церкви України, де всі присутні запалили свічки пам*яті по загиблим.
Чудовим подарунком для присутніх в залі став святковий концерт представлений аматорами сцени селищного Будинку культури. Святкову програму відкрили незмінні ведучі Фалдін Артур та Динник Євгенія. Зі сцени звучало чи мало пісень про мужність, відвагу та любов до рідної України.Свої музичні вітання дарували: народний вокальний колектив «Зоряночка» - кер. Шиян О.Д., вокальне жіноче тріо «Оберіг» - кер. Ємченко Т.А.. Солісти малих форм будинку культури – Ємченко Яна., Сидоренко Світлана., Славна Ганна., Динник Ліза, Ємченко Тетяна, Гах Тетяна. Всіх присутніх до глибини душі розчулила театральна мініатюра «Задумайтесь» у виконанні юного учасника гуртка читців «Майстри слова» – Чериченка Вані. – кер. Динник Є. Завітали на свято й юні козаки, старшокласники які теж прийшли щоб вступити до лав козацтва – Онищенко Руслан., Бузало Кирило., Тітов Сергій. Не були й осторонь військовослужбовці, які теж показали майстер -танцю на сцені.
До сьогодні вирішується доля і майбутнє України, але ми знаємо, що ми – єдині. Хочеться вірити, що настане мир.Тож прийміть щирі вітання з Днем захисника України! Сьогодні ми звертаємося до Матері Божої з проханням про мир, добро, благополуччя, про гідне і щасливе майбутнє нашого народу. Щоб на людей зійшла благодать, а душі наповнилися любов'ю, щирістю і всепрощенням. Сердечно бажаємо вам щастя, радості, добра і натхнення на успішні починання на користь України. Нехай єднає нас невгасиме світло віри і допомагає високе покровительство Пресвятої Богородиці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь