A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Відкрився відділ «Центр надання адміністративних послуг» (ЦНАП)

Дата: 01.01.2020 09:27
Кількість переглядів: 752

 

За  результатами  участі  в  проектах з підтримки територіальних громад України у зв’язку із збільшенням кількості ВПО (Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ),модернізації  ЦНАП  (програми «U-LEAD з Європою») в приміщенні Комиш-Зорянської селищної ради за адресою: 71030 Запорізька  область Більмацький район  смт Комиш-Зоря  вул. Вокзальна, буд. 5 відкрився відділ «Центр надання адміністративних послуг» (ЦНАП), в якому можна отримати найнеобхідніші громадянам та бізнесу адміністративні послуги у комфортних умовах з одночасним замов-ленням різних послуг, які можуть випливати з одного факту або життєвої ситуації.

На віддалених робочих місцях (в селах) працівниками ЦНАП також забезпечується обслуговування громадян на відповідній території ОТГ та прийом документів на надання адміністративних послуг.

Найважливіша перевага ЦНАП - це ліквідація потреби особи звер-татися до різних адміністративних органів, розпорошених територіально з різними прийомними годинами та суттєве покращення якості послуг, оперативність їх надання, дотримання термінів надання послуг, велика інформованість про послуги та мінімізація кількості звернень людини за отриманням послуг.

Завжди будемо раді Вас бачити в ЦНАП та надати Вам кваліфіковану допомогу.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь