A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування «Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України»

Дата: 25.11.2019 10:09
Кількість переглядів: 875

Фото без описуШановні жителі громади !

         Всеукраїнська асоціація органів місцевого самоврядування « Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України у партнерстві з Продовольчою та сільськогосподарською організацією (ФАО) ООН (https://healthy-soils.org.ua/) та за підтримки Міністерства енергетики та захисту довкілля реалізовує проект, спрямований на вирішенням проблем щодо управління лісозахисними смугами в України та має на меті розробити механізми їх вирішення шляхом прямої та практичної взаємодії із органами сільських, селищних та міських рад, а також безпосередніми користувачами лісосмуг.
В рамках даної роботи заплановано виявлення та формування ініціативних груп з метою практичної реалізації запропонованих заходів у чотирьох областях України включно із подальшим насадженням лісосмуг.
Запрошуємо вас стати частиною даного проекту та взяти участь у опитуванні за посиланням.
          Ваші відповіді дозволять актуалізувати існуючий стан справ, виробити моделі управління лісосмугами, допоможуть розробити нові стандарти, запропонувати зміни до законодавства та розширити ресурсну базу для громад України. Окрім того. Ваші активність дасть змогу виявити та сформувати ініціативні групи для подальшої співпраці та практичної реалізації пілотних проектів шодо інвентаризації та насадження лісосмуг на Вашій території.

З повагою,
Виконавча директорка
Асоціації СІЛЬСЬКИХ селищних рад
та об’єднаних громад України
 
Н.Л. Ключник
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь