A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

ДЕРЖАВНІ СЛУЖБОВЦІ ПІДВИЩИЛИ КВАЛІФІКАЦІЮ З МІСЦЕВОГО ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ

Дата: 26.11.2019 09:24
Кількість переглядів: 482

Фото без опису Протягом дев’яти днів тривало навчання з місцевого економічного розвитку. Тренінги проводили фахівці Проєкту «Партнерство для розвитку міст» («ПРОМІС») спільно з Центром перепідготовки та підвищення кваліфікації працівників органів державної влади, органів місцевого самоврядування, державних підприємств, установ і організацій Запорізької області.

Професійну програму підвищення кваліфікації державних службовців та посадових осіб місцевого самоврядування з питань місцевого економічного розвитку розроблено в рамках Проєкту «Партнерство для розвитку міст» («ПРОМІС») за фінансової підтримки Міністерства міжнародних справ Канади спільно з Національною академією державного управління при Президентові України та погоджено Нацдержслужбою України.

До проведення тренінгу в Запоріжжі були залучені місцеві тренери та викладачі з Національної академії державного управління при Президентові України.

За повідомленням Управління зовнішніх зносин та ЗЕД облдержадміністрації, в рамках навчальної програми запорізькі держслужбовці та посадовці місцевого самоврядування опанували  такі напрямки: «Демократичне відкрите врядування»; «Стратегічне планування; «Маркетинг і брендинг території»; «Розвиток малого та середнього підприємництва» та «Інвестиційна діяльність».

За результатами дев’ятиденного навчання фахівці Проєкту «Партнерство для розвитку міст» («ПРОМІС») підбили підсумки тренінгу та вручили сертифікати учасникам. 

 

Департамент інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь