A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Управління Фонду соціального страхування України у Запорізькій області інформує

Дата: 05.12.2019 15:09
Кількість переглядів: 553

Постановою Кабінету Міністрів України від 27 листопада 2019 року № 957 внесено зміни до бюджету Фонду соціального страхування України на 2019 рік, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 січня 2019 року № 16. Витрати Фонду соціального страхування України за статтею видатків «матеріальне забезпечення та соціальні послуги» збільшено на 1,37 млрд. гривень. Корегування розміру доходів Фонду соціального страхування України пов’язано, зокрема, із перевиконанням плану по сплаті ЄСВ страхувальниками.

            Враховуючи ситуацію, що склалась, а також з метою зняття соціальної напруги управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області звертається до страхувальників (роботодавців) з проханням здійснювати перерахування матеріального забезпечення своїм працівникам у максимально короткі терміни після отримання коштів від Фонду соціального страхування України, особливо допомог у зв’язку з вагітністю і пологами.

Нагадуємо, Фонд соціального страхування України фінансує матеріальне забезпечення на окремий поточний рахунок роботодавця, відкритий у банку для зарахування страхових коштів. Звертаємо увагу, що відповідно до нормативно-правових актів, допомога від Фонду соціального страхування України виплачується працівнику роботодавцем у найближчий після дня призначення допомоги строк, встановлений для виплати заробітної плати, при цьому, законодавство не забороняє роботодавцю здійснювати таку виплату відразу після отримання коштів від Фонду соціального страхування України.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь