A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Чергове засідання Ради Голів ОТГ Запорізької області.

Дата: 19.12.2019 10:41
Кількість переглядів: 520

13.12.2019 року провели чергове засідання Ради Голів ОТГ Запорізької області. Обговорили багато питань що стосуються діяльності ОТГ, основні з яких:
1. Звернення до ВР України та Кабінету Міністрів України, щодо підтримки подальших кроків реформи децентралізації, а саме адміністративно-територіального устрою базового та районного рівнів в Україні ДЕМОКРАТИЧНИМ шляхом.
2. Звернення до Голови Запорізької обласної державної адміністрації Туринка В.В. з питань:
- Внесення змін до регіональної цільової програми «Питна вода Запорізької області» на 2012-2020 роки з урахуванням пропозицій та потреб об’єднаних територіальних громад Запорізької області та збільшення її фінансування для реалізації проєктів ОТГ.
- Справедливий розподіл між об’єднаними територіальними громадами Запорізької області додаткової дотації на утримання закладів освіти та закладів охорони здоров’я.
- Врахування регіональною комісією з оцінки та відбору інвестиційних програм та проектів, що можуть реалізовуватися за рахунок Державного фонду регіонального розвитку пропозицій щодо конкурсного відбору проєктів сільських та селищних об’єднаних територіальних громад за рахунок коштів ДФРР. Наразі перевага надається проєктам міст та районних центрів.
- Спрямування до 35% коштів державного дорожнього фонду на фінансове забезпечення будівництва, реконструкції, ремонту і утримання автомобільних доріг загального користування місцевого значення, вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах, які знаходяться в комунальній власності об’єднаних територіальних громад Запорізької області.
Маю дуже велику надію та сподівання, що обговорені проблемні питання знайдуть підтримку у вирішенні на всіх рівнях нашої влади до якої ми будемо звертатися.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь