A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

54-я сесія сьомого скликання від 03.03.2020р.

Дата: 04.03.2020 10:34
Кількість переглядів: 733

Список депутатів, зареєстрованих на п'ятдесят четвертій сесії Комиш-Зорянської селищної ради сьомого скликання.
Бланки поіменного голосування депутатів:

Батечко Вадим Григорович
Бєляєв Анатолій Васильович
Брезицька Раїса Василівна
Василенко Олександр Петрович
Ганіманов Сергій Миколайович
Довгополик Тетяна Анатоліївна
Лахно Ілля Анатолійович
Лисенко Володимир Іванович
Лифар Віктор Вікторович
Муха Катерина Сергіївна
Потапенко Юлія Павлівна
Смоляна Людмила Іванівна
Смоляний Андрій Андрійович
Тесленко Олександр Володимирович
Федько Віктор Миколайович
Комиш-Зорянський селищний голова І.В. Гнатуша

Порядок денний 54 сесії селищної ради:

1. Про встановлення надбавки за вислугу років Комиш-Зорянському селищному голові Гнатуші І.В.

2. Про надання частини щорічної основної відпустки Комиш-Зорянському селищному голові

3. Про внесення змін та доповнень до  Структури виконавчого апарату Комиш-Зорянської селищної ради та його загальної чисельності на 2020 рік, затвердженої рішенням селищної ради від 24.12.2019 року №3, зі змінами та доповненнями

4. Про внесення змін та доповнень до місцевої цільової Програми управління комунальним майном Комиш-Зорянської селищної об’єднаної територіальної громади на 2018-2020 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 21.12.2017 №12, зі змінами та доповненнями

5. Про звіт Комиш-Зорянського селищного голови щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Комиш-Зорянської  селищної  ради  у 2019 році.

6. Про виконання плану роботи Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області за 2019 рік

7. Про затвердження розпоряджень Комиш-Зорянського селищного голови.

8. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки успадкованої за законом  по державному акту на право приватної власності на землю гр. Бардус Т.М.

9. Про припинення  користування земельною ділянкою, яка надавалась для ведення особистого підсобного господарства гр. Грінько Т.М.

10. Про припинення  користування земельною ділянкою, яка надавалась для ведення особистого підсобного господарства гр. Грінько Т.М.

11. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність  гр. Грінько Ю.А.

12. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність  гр. Гріньку В.А.

13. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для передачі у власність гр. Єрмоленку В.В.

14. Про передачу у власність земельної  частки (паю) для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Єфремовій Н.П. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба»

15. Про внесення змін до рішення Комиш – Зорянської селищної ради від 27.11.2019 №12 «Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Забудській К.В.»

16. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 22.03.2010 № б/н укладений з ФО-П Какояном Г.С.

17. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для передачі у власність гр.гр. Кока М.Ф., Кока А.В. та Кока В.В.

18. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства  для передачі у власність гр. Ляшенко Л.А.

19. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Онищенку І.Д.

20. Про припинення користування земельною ділянкою, яка надавалась для ведення особистого підсобного господарства гр. Орловському І.Б.

21. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність  гр. Орловській С.Л.

22. Про надання дозволу на поділ земельної ділянки переданої у власність за державним актом на право приватної власності на землю гр. Мутовчі Т.М.

23. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність  гр. Сидоренку І.А.

24. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Скакуновій Л.П.

25. Про виділення в натурі (на місцевості) земельної ділянки кадастровий номер 2322780800:05:002:0325 та передачу у власність 2/3 частки земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва спадкоємцеві за заповітом гр. Федченку В.В. земельної частки (паю) із земель, які передавались в колективну власність КСП «Зірка»

26. Про припинення користування земельною ділянкою, яка надавалась для ведення особистого підсобного господарства гр. Шостаку П.С.

27. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства для передачі у власність  гр. Шостаку А.П.

28. Про розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки  для обслуговування будівлі дитячого садочка

29. Про передачу земельної ділянки (сіножаті) в оренду площею 95,3999 га (кадастровий номер 2322784000:03:001:0089) гр. Ліпинському О.М.

30. Про розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із зміною цільового призначення для будівництва та обслуговування накопичувача та очисної системи зворотнього осмосу для водопостачання питної води в смт. Комиш-Зоря Більмацького району Запорізької області

31. Про надання згоди на розпаювання земель С(Ф)Г «Тілець»

32. Про внесення змін до рішення Комиш – Зорянської селищної ради від 27.01.2020 №14 «Про внесення змін до договору оренди землі від 16.03.2010 № 11 укладений з ФО-П Коноваловим С.О.»

33. Різне

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь