A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Фінансування допомоги по тимчасовій втраті працездатності за січень-лютий 2020 року

Дата: 23.03.2020 11:31
Кількість переглядів: 477

Фото без опису За січень-лютий 2020 року Більмацьким відділенням управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області профінансовано надання допомоги по тимчасовій втраті працездатності за понад 2,6 тис днів перебування на лікарняних. Загалом на це направлено 581,8 тис гривень, допомогу було призначено та надано на підставі більш ніж 250 листків непрацездатності.

Право на матеріальне забезпечення від Фонду соціального страхування України мають усі застраховані особи – громадяни України, іноземці, особи без громадянства та члени їх сімей, які проживають в Україні. Це право виникає з настанням страхового випадку в період роботи, здійснення підприємницької та іншої діяльності.

Нагадаємо, розмір допомоги з тимчасової втрати працездатності залежить від тривалості страхового стажу та складає 50% середньої заробітної плати (якщо стаж не перевищує 3 років), 60% (при стажі від 3 до 5 років), 70% (від 5 до 8 років) і 100% (якщо стаж – понад 8 років, або за наявності пільг відповідно до законодавства).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь