A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

ОГОЛОШЕННЯ

Дата: 23.04.2020 14:01
Кількість переглядів: 448

За рішенням регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій
Запорізької області відвідування кладовищ до 29 квітня заборонено!

Фото без опису

Шановні мешканці Комиш-Зорянської громади!

Країна, як і усі ми, переживає нелегкі часи. Пандемія коронавірусу внесла у наші з вами життя несподівані і неприємні корективи. Ми змушені дотримуватися карантинних заходів, щоб не наражати ані себе, ані наших близьких на небезпеку і берегти власне здоров’я та здоров’я оточуючих. Я впевнений, що на сьогодні завдяки нашій загальній сумлінності у нашій громаді не зафіксовано жодного випадку на захворюваність коронавірусом  COVID-19.

Проте, за рішенням уряду, ми повинні дотримуватися карантину і надалі, до 11 травня. Залишилося ще трохи потерпіти і це терпіння як ніколи важливе для нас усіх. Від нього залежить наше подальше спокійне життя.

Я дуже вдячний вам усім за те, що ви із порозумінням поставилися до посилення карантинних заходів, які були впроваджені на засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Запорізької області напередодні Великодня. Жителі нашої громади максимально обмежили свої традиційні заходи, пов’язані із головним християнським святом.

Проте, хочу вам нагадати, що на цьому додаткові обмежувальні заходи регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, прийняті 16 квітня, не закінчено. До 29 квітня повністю заборонені відвідування кладовищ, окрім поховань.

Я дуже вас прошу утриматись від традиційного відвідування кладовищ після Великодня. Ми усі обов’язково вшануємо пам’ять наших померлих родичів на місцях їхнього поховання, але трохи згодом. Я прошу вас утримати від поминання предків на кладовищах ваших родичів та знайомих. Не наражайте ні себе, ні близьких на неприємності та біду. Будьте сумлінними громадянами свого краю і лихо, яке спіткало усю планету, обов’язково омине нашу громаду, наші домівки, нас самих.

Дякую за порозуміння, бережіть себе та рідних!

Голова Комиш-Зорянської селищної ради Ігор Гнатуша

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь