A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Громадські консультації щодо Плану екологічного та соціального менеджменту

Дата: 07.05.2020 10:05
Кількість переглядів: 599

Шановні мешканці Комиш-Зорянської ОТГ !

Запрошуємо Вас ознайомитись із Планом екологічного та соціального менеджменту (ПЕСМ) за субпроектом, який впроваджується у Вашій громаді за сприяння Українського фонду соціальних інвестицій у рамках проекту  «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ VI», а саме:

- субпроект  № 16-23-27-002 «Покращення умов надання послуг шкільної освіти у ЗОШ с. Благовіщенка, Більмацький район, Запорізька область/KFW»

Даний План розроблено з метою визначення та уникнення/пом’якшення можливих негативних екологічних, соціальних впливів, або впливів на здоров’я,  які  можуть виникати в результаті впровадження субпроекту, або протягом його впровадження. У разі наявності пропозицій до ПЕСМ просимо надсилати їх контактним особам зазначеним у Плані у термін до «9 » червня 2020 року. Всі пропозиції будуть розглянуті Партнером УФСІ з впровадження субпроекту та враховані у  ПЕСМ за результатом громадських консультацій.  

У результаті впровадження субпроекту у ЗОШ, яка знаходиться у с. Благовіщенка Більмацького району Запорізької області (Комиш-Зорянська ОТГ) будуть виконанні енергоефективні заходи (заміна покрівлі з утепленням). Проект «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури. УФСІ VI» впроваджується на кошти уряду Німеччини через Банк розвитку KfW.

 

План екологічного і соціального менеджменту у формі контрольного переліку (ПЕСМ-КП)


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь