A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

До уваги страхувальників!

Дата: 22.05.2020 18:50
Кількість переглядів: 453

Законом України № 553-IX у складі Державного бюджету України створено фонд боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19. Кошти зазначеного фонду спрямовуються, у тому числі, на надання фінансової допомоги Фонду соціального страхування України.

Кабінет Міністрів України виділив 2 278,8 млн. гривень фінансової допомоги із фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19 для забезпечення Фондом соціального страхування України виплат у період карантину та протягом 30 днів з моменту його відміни.

Зокрема, для надання Фонду допомоги виділено:

? 1 807,7 млн. гривень – на поворотній основі для виплати матеріального забезпечення;

? 471,1 млн. гривень – на безповоротній основі для виплати матеріального забезпечення (крім допомоги по вагітності та пологах) в частині надання допомоги на період перебування у закладах охорони здоровя і на самоізоляції під медичним наглядом, а також для виплати одноразових допомог членам сімей медичних та інших працівників закладів охорони здоровя, які померли від гострої респіраторної хвороби COVID-19.

 

Для визначення фактичної потреби у фінансуванні матеріального забезпечення за рахунок коштів Фонду соціального страхування України за програмою «Фінансова допомога Фонду соціального страхування України, яка виділена із фонду боротьби з гострою респіраторною хворобою COVID-19, спричиненою коронавірусом SARS-CoV-2 та її наслідками для виплати матеріального забезпечення та страхових виплат на безповоротній основі» Більмацьке відділення управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування України у Запорізькій області просить страхувальників  про наступне.

У разі надходження від застрахованих осіб листків непрацездатності, в яких зазначено причину непрацездатності «ізоляція від COVID-19 – 11», для отримання фінансування допомоги по тимчасовій непрацездатності на підставі зазначених листків непрацездатності необхідно здійснювати формування окремих заяв-розрахунків, в які включати лише листки непрацездатності з причин непрацездатності «ізоляція від COVID-19 – 11».

За листками непрацездатності з інших причин непрацездатності (за виключенням – «ізоляція від COVID-19 – 11») заяви розрахунки формувати на загальних підставах.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь