A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Співпраця Комиш-Зорянської ОТГ та Українського фонду соціальних інвестицій триває уже не перший рік.

Дата: 13.08.2020 10:17
Кількість переглядів: 542

Співпраця Комиш-Зорянської ОТГ та Українського фонду соціальних інвестицій триває уже не перший рік.

За кошти Уряду Німеччини у 2017 році в рамках проєкту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури, УФСІ V» чотири родини з числа вимушено переміщених осіб отримали свої довгоочікувані домівки, а у ЗОШ смт Комиш-Зоря були встановлені енергоефективні віконні конструкції.

У травні 2019 року між УФСІ та громадою було підписано Меморандум про співпрацю з реалізації проєкту “Сприяння розвитку соціальної інфраструктури, УФСІ VI”, що фінансується Урядом Німеччини через німецький Банк розвитку KfW . Після завершення проєкту у с. Ланцеве будуть облаштовані квартири для 12 родин переселенців, а у с. Благовіщенка буде замінено покрівлю з утепленням.

Громада розвиває також свій потенціал. 11 серпня 2020 року консультантами Південно-Східного регіонального представництва УФСІ проведено засідання Робочої групи щодо вдосконалення офіційного веб-ресурсу Комиш-Зорянської ОТГ та збільшення привабливості громади для залучення інвесторських коштів. 

Зараз тривають тендерні процедури з визначення підрядних організацій для виконання ремонтно-будівельних робіт.  11 серпня відбулись дві передтендерні конференції за участі представників партнерів із впровадження субпроектів у селах Ланцеве і Благовіщенка. 27 серпня 2020 р. об 11.00 год. відбудеться розкриття у с.Благовіщенка та 08 вересня 2020 р. об 11.00 год. відбудеться розкриття у с. Ланцеве.

З питань поселення у тимчасовому житлі для внутрішньо переміщених осіб, просимо завертатись до  Гнатуші Ігора Вікторовича, голови Комиш-Зорянської селищної ради за адресою: смт. Комиш-Зоря, вул. Вокзальна, 5, тел.: 089-250-0029, e-mail: kzorya2008@ukr.net, 25223155@mail.gov.ua.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь