A A A K K K
для людей з обмеженими можливостями
Комиш-Зорянська селищна рада, селищна об’єднана територіальна громада
Більмацького району Запорізької області

Асоціація “М'ясної галузі” — професійне галузеве об'єднання провідних м'ясопереробних підприємств України

Дата: 14.08.2020 13:30
Кількість переглядів: 38

Щотижня Асоціація “М'ясної галузі” — професійне галузеве об'єднання провідних м'ясопереробних підприємств України — готує аналітичний прогноз закупівельних цін на живих свиней забійних кондицій, який оприлюднює на власному сайті та надсилає усім зацікавленим. Прогноз базується на оцінці поточного рівня споживання свинини, змін у структурі попиту та пропозиції, вагомих чинників, які визначають стан м'ясної галузі (сезонні коливання, надходження імпорту, зміни валютних курсів тощо).
Прогнозні ціни акумулюють статистичну інформацію щодо цінової динаміки на ринку та 
слугують орієнтиром для м'ясопереробних підприємств і свинокомплексів напередодні торгів.
Прогнозні ціни, які надає Асоціація “М’ясної галузі”, поширюється більшістю аграрних онлайн-видань України.

Прогноз цін закупівлі живих свиней забійних кондицій на 17 – 23 серпня 2020 року

 

Аналітичний відділ Асоціації «М’ясної галузі» оприлюднив прогноз закупівельних цін на 17 – 23 серпня 2020 р.: 46 – 47 грн/кг на свиней живою вагою, – йдеться у повідомленні прес-служби Асоціації https://association-mg.com.ua/dilovuy-daidjest/310-prognoz-zakupivelnikh-tsin-na-svinej-na-34-j-tizhden-2020-r

 

Минулого тижня ціни на свиней живою вагою стабілізувалися на верхній позначці у 48 грн/кг. Незважаючи на наближення святкових вихідних, переробники очікують на поступове зниження ціни через достатню пропозицію живця на ринку, що за минулі періоди накопичилась на свинокомплексах унаслідок спеки та затримки в рості свиней.

 

На відміну від минулих років, цьогоріч більша кількість українців зробить свій вибір на користь курятини, оскільки цей вид м’яса, і без того дешевший, додатково втратив у ціні через менші за очікувані обсяги експорту.

 

Прогнозні ціни на живця свиней в Україні певною мірою різняться за регіональною ознакою, що пов’язано із неоднорідним розміщенням виробничих і переробних потужностей м'ясної галузі.

 

 

 

Ціни в країнах Європейського Союзу та Канаді (глобальні експортери свинини, з якими Україна уклала угоду про Зону вільної торгівлі, і продукція яких не має ввізного мита) також на даний час стабілізувались. Макроекономічна невизначеність у нашій країні наразі стримує експортно-імпортну активність.

 

Перед підприємствами м’ясної індустрії стоять завдання, які неможливо вирішувати поодинці: захист інтересів українського виробника, затвердження стандартів виробництва та реалізації продукції, розвиток сировинної бази, відкриття нових ринків збуту тощо. Асоціація “М’ясної галузі” запрошує до співпраці м’ясопереробні підприємства, які прагнуть долучитися до прогресивних змін на ринку. Більше інформації про Асоціацію та умови набуття членства в ній – на сайті: https://association-mg.com.ua
 

 

 

Як повідомлялося раніше, у червні поточного року Асоціація «М’ясної галузі» започаткувала безпрецедентну Програму розвитку м’ясної індустрії України “Нове свинарство 2025” https://association-mg.com.ua/novyny/296-nove-svinarstvo-2025startue-v-ukrajini. Вона реалізується у партнерстві із Центром підвищення ефективності в тваринництві https://ciab.expert/ua/ та сприятиме швидкому досягненню результатів у зниженні собівартості та виході України на конкурентний з основними країнами-експортерами свинини рівень ефективності вирощування свиней.

 

Асоціація «М’ясної галузі» запрошує організації та підприємства до взаємодії в реалізації Програми «Нове свинарство 2025». Форма приєднання до Програми — за посиланням.

 

Довідка 
 

Щотижня Асоціація “М'ясної галузі”професійне галузеве об'єднання провідних м'ясопереробних підприємств Україниготує аналітичний прогноз закупівельних цін на живих свиней забійних кондицій, який оприлюднює на власному сайті та надсилає усім зацікавленим.

 

Прогноз базується на оцінці поточного рівня споживання свинини, змін у структурі попиту та пропозиції, вагомих чинників, які визначають стан м'ясної галузі (сезонні коливання, надходження імпорту, зміни валютних курсів тощо).

 

Прогнозні ціни акумулюють статистичну інформацію щодо цінової динаміки на ринку та слугують орієнтиром для м'ясопереробних підприємств і свинокомплексів напередодні торгів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь