A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Довготривала та успішна співпраця з Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ).

Дата: 13.10.2020 02:48
Кількість переглядів: 591

Фото без опису

24 вересня 2020 року в селі Ланцеве підписаний трьохсторонній договір  між Партнером з впровадження субпроекту (ПВСП) «Створення житлових умов для ВПО в с. Ланцеве, Більмацький район,  Запорізька область (соціальне житло – квартири)/KFW» в особі голови ВСПВ Рудяк Альони Миколаївни, Українським Фондом Соціальних Інвестицій (УФСІ) та ТОВ «Битум Плюс» на виконання робіт по об’єкту «Реконструкція будівлі дитячого садка під багатоквартирний житловий будинок для ВПО по вулиці Миру 4 в селі Ланцеве Більмацького району Запорізької області» відповідно до якого буде створений сучасний дванадцяти квартирний житловий будинок для внутрішньо переміщених осіб (ВПО). Вартість будівельних робіт (перша черга) складає 14 000 000 грн. (чотирнадцять мільйонів гривень 00 копійок).

16 вересня 2020 року в с. Благовіщенка був підписаний трьохсторонній договір між Партнером з впровадження субпроекту «Покращення умов надання послуг шкільної освіти у ЗОШ с. Благовіщенка, Більмацький район, Запорізька область/KFW» в особі голови ПВСП Брезицької Раїси Василівни, УФСІ та ТОВ «ПСП КРОНОС»  на виконання робіт по об’єкту «Капітальний ремонт покрівлі та вимощення школи по вулиці Шевченка 117 в селі Благовіщенка Більмацького району Запорізької області» відповідно якого буде проведено ремонт покрівлі будівлі школи та замощення на суму 5 400 000 грн. (п’ять мільйонів чотириста тисяч гривень 00 копійок).

Для втілення реалізації цих проектів передувала досить довготривала та кропітка робота Комиш-Зорянського селищного голови Ігоря ГНАТУШІ та колективу селищної ради.

29 травня 2019 року  між Українським фондом соціальних інвестицій  з метою виготовлення/коригування проектно-кошторисної документації (ПКД), подальшого його впровадження та розробки Плану заходів з розвитку потенціалу громади було підписано Меморандум про співпрацю за субпроектом № 16-23-27-001 «Створення житлових умов для ВПО в               с. Ланцеве, Більмацький район,  Запорізька область (соціальне житло – квартири)/KFW», а 22 липня 2020 року підписана Рамкова угода 

№ 16-23-27-001 згідно якої УФСІ забезпечує фінансування субпроекту (СП ) у сумі  14 000 000 грн. (чотирнадцять мільйонів гривень 00 копійок). Зазначена сума визначена за результатами звіту з оцінки СП.

 

21 липня 2020 року було підписано Меморандум про співпрацю за субпроектом № 16-23-27-002 між Українським фондом соціальних інвестицій  з метою виготовлення/коригування проектно-кошторисної документації (ПКД), подальшого його впровадження та розробки Плану заходів з розвитку потенціалу громади, а 24 липня 2020 року була підписана Рамкова угода                  № 16-23-27-002 від 24 липня 2020 року «Покращення умов надання послуг шкільної освіти у ЗОШ с. Благовіщенка, Більмацький район, Запорізька область/KFW» на суму 5 400 000 грн. (п’ять мільйонів чотириста тисяч гривень 00 копійок).

Вище зазначені проекти є продовженням успішної співпраці Комиш-Зорянської селищної ради з Українським фондом соціальних інвестицій (УФСІ).

Все розпочалося 07 серпня 2015 року на Загальних Зборах Громади де присутні члени громади підтримали ініціативу Комиш-Зорянського селищного голови Ігоря ГНАТУШІ щодо участі в конкурсі мікропроектів в рамках проекту УФСІ «Сприяння розвитку соціальної структури, УФСІ V»  затвердили запропоновані мікропроекти та вибрали Агенції по впровадженню (АпВ) із місцевих жителів та внутрішньо переміщених осіб для здійснення усіх необхідних дій з підготовки та реалізації мікропроектів.

У 2016-2018 роках на території смт Комиш-Зоря було втілено в життя мікропроект УФСІ-V «Створення житлових умов для ВПО в смт Комиш-Зоря, Куйбишевський район, Запорізька область (соціальне житло – квартири)/ KFW»  відповідно до якого було побудовано чотирьох квартирний житловий будинок для ВПО , а також проведено заміну вікон та дверей у Комиш-Зорянській ЗОШ-І-ІІІ ступенів на енергозберігаючі згідно проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури УФСІ V фаза 1».

Загальна вартість проектів близько п’яти мільйонів гривень.

 

У січні 2020 року Комиш-Зорянська селищна рада подала п’ять конкурсних пропозицій на участь у конкурсі в рамках проекту «Спиряння розвитку соціальної інфраструктури. Покращення первинної медицини у сільській місцевості (УФСІ-VII)». На сьогоднішній день одна пропозиція пройшла попередній відбір, а саме:  Субпроектна пропозиція (СПП) № 720 Розташування: 71030, Запорізька область, Більмацький р-н, смт. Комиш-Зоря, вул. Вокзальна, 49, Види робіт: «під ключ» Google Maps 47.330857, 36.695450 Комиш-Зорянська амбулаторія групової практики АЗПСМ входить до складу комунального некомерційного підприємства "Комиш-Зорянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області.

Маємо надію що у 2021 році ми також підпишемо Меморандум на співпрацю з УФСІ на виконання ремонтних робіт.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь