Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Захисти себе.

Дата: 29.10.2020 09:55
Кількість переглядів: 617

Фото без описуІз січня 2019 року в Луганській, Донецькій та Запорізькій областях реалізується  проєкт «Сприяння безпеці громад та запобігання насильству в громадських місцях у східній Україні» в рамках Програми ООН із відновлення та розбудови миру, яку реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), ООН Жінки, Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО) у партнерстві із МБФ «Українська фундація громадського здоров'я», територією якого є Комиш-Зорянська ОТГ.

Програму підтримують дванадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швеції, Швейцарії та Японії.
Одним із завдань проєкту є проведення інформаційної кампанії з метою підвищення рівня знань і навичок жінок і чоловіків, хлопчиків і дівчаток щодо розпізнавання дискримінації, домагань і насильства щодо жінок і дівчат у громадських та приватних просторах у пілотних громадах. 

Захисти себе

Насильство - це злочин

Контакти надавачiв послуг


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь