A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Кожній дитині – потрібна любляча родина!

Дата: 17.11.2020 14:31
Кількість переглядів: 470

Фото без опису

На даний час в  Комиш-Зирянській ОТГ функціонують 6 прийомних сімей, в яких виховуються 17 дітей сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Основна мета прийомних батьків та батьків-вихователів зрозуміти, зігріти теплом, любов’ю, ласкою і виховати справжнього громадянина нашої держави, адже сімейні стосунки завжди були важливим чинником формування особистості дитини. Відповідно до Положень про прийомну сім’ю та дитячий будинок сімейного типу прийомними батьками/батьками-вихователями можуть бути особи працездатного віку, як пари,  які перебувають у шлюбі, так і одинокі особи, які отримали згоду всіх повнолітніх членів сім’ї на влаштування прийомної дитини в сім’ю. Прийомна сім’я бере на виховання до 4-х дітей, дитячий будинок сімейного типу - від 5-ти до 10-ти дітей, включно з рідними дітьми батьків-вихователів. Період функціонування прийомної сім’ї зараховується до їх загального і безперервного трудового стажу.

Прийомні батьки, батьки-вихователі є законними представниками прийомних дітей на підприємствах, в установах та організаціях, несуть персональну відповідальність за життя, здоров’я, фізичний і психічний розвиток прийомних дітей, дітей-вихованців. Фінансування прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу здійснюється за рахунок державного бюджету.

Якщо Ви готові прийняти дитину, підтримати її, надати сімейне тепло, любов, затишок, підготувати до самостійного життя ви можете звернутися за більш детальнішою інформацією до комунальної установи «Центр соціальних послуг» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області, яка знаходиться за адресою: смт. Комиш-Зоря, вул. Вокзальна, 5 або за телефоном 0892500744.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь