A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Шукаємо професійних батьків!

Дата: 17.11.2020 14:35
Кількість переглядів: 443

Комунальна установа «Центр соціальних послуг» Комиш–Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області, шукає родини, які готові взяти дітей на тимчасовий догляд, виховання та реабілітацію дитини в родині терміном від трьох до шести місяців. Це послуга, патронат над дитиною, яка перебуває у складних життєвих обставинах. 

Патронат над дитиною – екстрене надання даху над головою, тимчасове влаштування до повернення у біологічну сім'ю. Тільки у сім’ї дитина може всебічно і гармонійно розвиватися. Патронатним вихователем може бути громадянин України, який має досвід виховання дитини, відповідні житлові умови для надання послуг з догляду, виховання та реабілітації дитини у своєму помешканні. Патронатним вихователем не може бути особа, зазначена в статті 212 Сімейного кодексу України. Патронатний вихователь  та помічник мають пройти навчання за спеціальною програмою підготовки кандидатів. Вихователь отримуватиме щомісячну соціальну виплату відповідно до  «Порядку оплати послуг патронатного вихователя та виплати соціальної допомоги на утримання дитини в сім’ї патронатного вихователя» затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 березня 2017 р.  № 148.  На договірній основі здійснює догляд, виховання та забезпечує реабілітацію тимчасово влаштованих в його сім'ю дітей, несе відповідальність за їх життя та здоров'я.

Не будьте байдужими -  підтримайте дитину у складний для неї час

Якщо ви хочете більше дізнатися про запровадження патронату звертайтесь за адресою: смт Комиш – Зоря, вул Вокзальна, буд 5, каб. 9.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь