A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Про відзначення Дня Гідності та Свободи

Дата: 23.11.2020 14:20
Кількість переглядів: 422

З метою гідного вшанування громадянського подвигу учасників Помаранчевої революції та Революції Гідності на території Комиш-Зорянської селищної об’єднаної територіальної громади проведено ряд заходів.

В загальноосвітніх навчальних закладах громади проведено тематичні класні години з відповідної тематики. В сільських, селищній та шкільних бібліотеках організовані книжкові експозиції з інформацією щодо подій в історії сучасності України, які змінили життя українців.

В будинках культури Комиш-Зорянської ОТГ проведено низку тематичних заходів, бесід та відео переглядів. Зокрема:  в Комиш-Зорянському БК проведено тематичний відео-екскурс «Революція Гідності - погляд в майбутнє», в Благовіщенському СБК – перегляд відео «Виклик історії, Революція Гідності», в Ланцівському СБК – бесіду-спогад «Пишаємось тим, що сини і доньки України», в Шевченківському СБК – перегляд відео на тему «Події, які змінили долю України», в Білоцерківському СБК – відео презентація «Слава героям небесної сотні».

Учасники заходів проведених на підпорядкованій території хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих співвітчизників, які восени 2004 року та у листопаді 2013 року – лютому 2014 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, тих Героїв, що віддали своє життя за неньку Україну.

     Ми віримо, що в нашій країні зникнуть ненависть, несправедливість, жорстокість і безсердечність. Запанує щастя і добробут під блакитним безхмарним небом серед безкрайнього золотого поля!

Заступник селищного голови:                                         Вікторія Левада.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь