A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Захисти себе.

Дата: 24.11.2020 13:42
Кількість переглядів: 386

Фото без описуНапередодні  міжнародної кампанії «16 днів активізму проти гендерно зумовленого насильства», в межах реалізації проєкту «Сприяння безпеці громад та запобігання насильству в громадських місцях на Сході Україні» МБФ «Українська фундація громадського здоров’я» спільно з ООН Жінки в Україні забезпечили громади Луганської, Донецької та Запорізької областей інформаційною продукцією щодо протидії гендерно зумовленому, у тому числі домашньому насильству. 
 Близько шести тисяч буклетів з витримками із законодавства України та повним переліком сервісів допомоги і понад півтори тисячі інформаційних плакатів з телефонами гарячих ліній з протидії гендерно зумовленому, у тому числі домашньому  насильству, було розповсюджено серед освітніх закладів, соціальних центрів, закладів охорони здоров’я, закладів культури та органів місцевої влади, мешканців цільових громад  Луганської, Донецької та запорізької областей. 
 Дякуємо всім, хто долучився до розповсюдження матеріалів, у тому числі, органам місцевої влади, соціальним службам та приватним підприємцям і установам, які погодилися розмістити інформаційну продукцію у власних приміщеннях.
 Ми хочемо, щоб кожна жінка могла розпізнати перші прояви насильства, протистояти їм, та знати куди звернутися за допомогою!
 Переглянути та завантажити інформаційні матеріали Ви можете за лінком
 bit.ly/3pwd94N

Продукцію розроблено в межах програми ООН із відновлення та розбудови миру, яку  реалізують чотири агентства ООН: Програма розвитку ООН (ПРООН), Структура ООН з питань гендерної рівності та розширення прав і можливостей жінок (ООН Жінки), Фонд ООН у галузі народонаселення (UNFPA) і Продовольча та сільськогосподарська організація ООН (ФАО).

Програму підтримують тринадцять міжнародних партнерів: Європейський Союз (ЄС), Європейський інвестиційний банк (ЄІБ), Посольство США в Україні, а також уряди Великої Британії, Данії, Канади, Нідерландів, Німеччини, Норвегії, Польщі, Швейцарії, Швеції та Японії.
 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь