Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Радилися освітяни.

Дата: 25.11.2020 16:58
Кількість переглядів: 404

Фото без опису

25.11.2020 року начальник відділу освіти виконавчого апарату селищної ради Альона Бузало провела робочу нараду з керівниками загальноосвітніх закладів громади.

На порядку денному розглянуто ряд питань: організація роботи закладів освіти в умовах карантину; підготовка та розроблення плану заходів організації освітнього процесу в закладах загальної середньої освіти в разі запровадження локдауну, із застосуванням технологій дистанційного навчання; організація проведення атестації педагогічних працівників під час карантину; нововведення щодо інклюзивного навчання та інші організаційні питання.

Начальник відділу освіти наголосила на важливості моніторингу стану здоров’я всіх учасників освітнього процесу, перевірки інформації на достовірність щодо захворювання членів сім’ї учнів, які відвідують заклад освіти, проведення роз’яснювальної роботи серед батьків про відповідальність за здоров’я не лише їх дитини, а й оточуючих, особливо в період пандемії, а також налагодження співпраці з ЦПмсд громади.

Не менш важливим є питання атестації педагогічних працівників, яка припала, як і в минулому навчальному році, на період карантину. Це стало новим викликом для освітян, проте, порадившись, керівники знайшли вихід і методи проведення атестації. Цьогорічна атестація пройде у незвичному режимі із застосуванням дистанційних, медіа-, відео- та інших технологій. Тому все буде проведено у визначені терміни, всі хто мав намір підвищити чи підтвердити свої кваліфікаційні категорії, зможуть це зробити.

Також Альона Володимирівна довела до відома присутніх зміст Постанови КМУ від 21.10.2020 №983, яка визначає механізм продовження тривалості здобуття повної загальної середньої освіти учнями з особливими освітніми потребами.

Наприкінці наради було вирішено ще ряд організаційних питань.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь