A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Громадські обговорення

Дата: 03.12.2020 17:44
Кількість переглядів: 357

Фото без опису

02 грудня 2020 року о 10.00 год. в будинку культури смт Комиш-Зоря відбулися громадські обговорення щодо організації співробітництва Комиш-Зорянської ОТГ, Більмацької ОТГ та Смирновської ОТГ  у сфері спільних інтересів територіальних громад у межах повноважень органів місцевого самоврядування.

Від Більмацької ОТГ були присутні: заступник селищного голови Юрій Залата та начальник фінансового відділу Віталій Хоменко.

Розпочав обговорення Комиш-Зорянський селищний голова Ігор ГНАТУША, який розповів присутнім, що співфінансування – це єдиний вихід для того, щоб діти громади та молодь мали можливість займатися мистецтвом та спортом.

Віталій Хоменко ознайомив присутніх з прогнозними показниками, щодо фінансування (утримання) суб’єктами співробітництва підприємств, установ та організацій комунальної форми власності – інфраструктурних об’єктів Більмацької селищної ради. Здійснення фінансування заплановане з 01 січня 2021 року. 

Питання з фінансування комунального закладу «Більмацький краєзнавчий музей ім. М.Я. Гудини» викликало багато запитань щодо доцільності фінансування тому присутні (одноголосно) прогодували «проти».

За фінансування КЗ «Більмацький центр творчості дітей та юнацтва», КЗ «Більмацька дитячо-юнацька спортивна школа», КЗ «Більмацька дитяча школа мистецтв», КУ Інклюзивно-ресурсний центр», КУ «Фінансово-господарська група з централізованого обслуговування закладів та установ освіти, культури та спорту», КУ «Об’єднаний трудовий архів»,КНП «Більмацька районна лікарня» присутні проголосували «за» одноголосно.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь