Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Шановні жителі Комиш-Зорянської селищної територіальної громади, депутати селищної ради усіх скликань, члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Дата: 04.12.2020 16:05
Кількість переглядів: 422

Фото без опису

Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування,   яке    в    Україні    відзначається   з   2000  року!

Це свято людей, яких обирає суспільство, свято гілки влади, котра найбільше наближена до громадян, і за результатами діяльності якої люди формують думку про роботу влади в цілому.

На представників влади на місцях покладена відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за добробут їх жителів, за створення належних умов проживання. Тому в органах місцевого самоврядування працюють справжні професіонали своєї справи.

Щиро дякую працівникам структурних підрозділів, депутатам, представникам громадських об’єднань за витримку, розуміння, відповідальне ставлення до своїх службових обов'язків і гідний внесок у вирішення проблем громади.

Вірю, що разом ми зможемо належним чином задовольнити  потреби наших мешканців, а також виправдати їх надії та сподівання.

 

З повагою,                                                                                                               Ігор ГНАТУША

селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь