A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Шановні жителі Комиш-Зорянської селищної територіальної громади, депутати селищної ради усіх скликань, члени виконавчого комітету, працівники та ветерани органів місцевого самоврядування!

Дата: 04.12.2020 16:05
Кількість переглядів: 393

Фото без опису

Прийміть мої найщиріші вітання з нагоди професійного свята - Дня місцевого самоврядування,   яке    в    Україні    відзначається   з   2000  року!

Це свято людей, яких обирає суспільство, свято гілки влади, котра найбільше наближена до громадян, і за результатами діяльності якої люди формують думку про роботу влади в цілому.

На представників влади на місцях покладена відповідальність за соціально-економічний стан територіальних громад, за добробут їх жителів, за створення належних умов проживання. Тому в органах місцевого самоврядування працюють справжні професіонали своєї справи.

Щиро дякую працівникам структурних підрозділів, депутатам, представникам громадських об’єднань за витримку, розуміння, відповідальне ставлення до своїх службових обов'язків і гідний внесок у вирішення проблем громади.

Вірю, що разом ми зможемо належним чином задовольнити  потреби наших мешканців, а також виправдати їх надії та сподівання.

 

З повагою,                                                                                                               Ігор ГНАТУША

селищний голова


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь