Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

До відома жителів Комиш-Зорянської селищної ради

Дата: 23.12.2020 13:05
Кількість переглядів: 420

Фото без опису

До голови Комиш-Зорянської селищної ради Ігоря Гнатуші надійшло звернення мешканців громади, щодо функціонування пункту невідкладної  медичної допомоги на базі Білоцерківської АЗПСМ.

В зв’язку з неможливістю фінансування з першого січня 2021 року  пункту невідкладної  медичної допомоги розташованої на базі Білоцерківської АЗПСМ в с.Білоцерківка  з місцевого бюджету згідно чинного законодавства, та недостатнього фінансування за рахунок коштів Національної служби здоров’я України, Комиш-Зорянським селищним головою була ініційована зустріч керівників громад Більмацького району з метою вирішення даного питання .

Голови селищних і сільських рад  Більмацького району (Ігор Гнатуша, Борис Ковальчук, Олександр Романюк), для  врегулювання ситуації звернулися  до депутата Запорізької обласного ради  Машинського Олександра Миколайовича  з проханням розглянути та посприяти у вирішенні питання щодо збільшення кількості бригад екстреної медичної допомоги Більмацького відділення, а саме збільшити їх кількість з існуючих двох до трьох, з розміщенням новоствореної бригади в с. Білоцерківка та можливість виділення коштів на утримання пункту з обласного бюджету.

Зі  сторони голів громад  гарантовано виділення приміщення та автотранспорту.

Голови громад і надалі продовжать наполегливо відстоювати інтереси жителів громад.

 

Звернення голів громад  до депутата Запорізької обласної ради Машинського О.М. та депутатське звернення до голови Запорізької обласної ради додаються.

 

Про результати розгляду звернень буде повідомлено додатково.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь