A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Головна ялинка Комиш-Зорянської громади

Дата: 24.12.2020 17:42
Кількість переглядів: 517

Фото без описуСьогодні яскраво засвітилася вогниками головна ялинка Комиш-Зорянської громади, яка нещодавно була висаджена на центральній площі біля селищного будинку культури в смт Комиш-Зоря. Зелена красуня вже освоїлася на новому місці та розпустила молоденькі голочки. Біля неї розташувалася сяюча святкова фотозона, а на площі залунали новорічні мотиви.

Ініціатором створення даного новорічного проєкту  є Комиш-Зорянський селищний голова Ігор Гнатуша та заступник селищного голови Вікторія Левада. Нову «мешканку» громади вбрали по новорічному, а саме: гірляндами, ялинковими прикрасами. До створення новорічної фотозони долучилися працівники Комиш-Зорянського СБК  Євгенія Динник, Олександра Погородня, Оксана Терещенко,Наталя Клименко та Вікторія Харченко на чолі з директором - Тетяною Ємченко. Установчі роботи виконували підсобні робітники відділу благоустрою та соціальної інфраструктури селищної ради  Михайло Черіченко, Віталій Вершинін, Віталій Костенко Віталій Горбатко та Віктор Гах під керівництвом заступника селищного голови Олександра Лісовського та працівниками КП «Мрія» разом з директором Ярославом Жаріком та активістом громади Олександром Лісовським.

Яскраву ілюмінацію та освітлення забезпечили інженер-енергетик Димитрій Бедлецький, енергетик Михайло Терещенко.

Хто б не казав, що гроші і дизайнери творять дива, а керівництво і колектив – команда, теж немалу роль відображають в житті громади.

Шановні жителі громади, цінуйте та бережіть нашу новорічну окрасу!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь