A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

3-я сесія Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання 24.12.2020р.

Дата: 28.12.2020 13:19
Кількість переглядів: 1380

Список депутатів, зареєстрованих на 3-й сесії Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання:

Батечко Вадим Григорович
Батечко Тетяна Володимирівна
Брезицька Раїса Василівна
Василенко Олександр Петрович
Винник Лідія Іванівна
Дворський Микола Анатолійович
Довгополик Віктор Олексійович
Зема Євген Васильович
Лисенко Володимир Іванович
Лященко Тетяна В’ячеславівна
Потапенко Юлія Павлівна
Рибалка Тетяна Володимирівна
Саприкін Володимир Михайлович
Смоляний Андрій Андрійович
Тарасенко Юлія Миколаївна
Тригубенко Тетяна Вікторівна
Федько Віктор Миколайович
Якубенко Євген Анатолійович
Яресько Олексій Григорович
Комиш-Зорянський селищний голова
І.В.Гнатуша

Бланк голосування про затвердження порядку денного.

Порядок денний третьої чергової сесії Комиш-Зорянської

селищної ради

1. Про план роботи Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області на 2021 рік.    (Бланк голосування)

2. Про встановлення вартості харчування та плати для батьків за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах  Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області на 2021 рік.    (Бланк голосування)

3. Про встановлення вартості харчування та плати для батьків за харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах  Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області на 2021 рік.    (Бланк голосування)

4. Про затвердження розпорядженя Комиш-Зорянського селищного  голови.    (Бланк голосування)

5. Про структуру закладів культури та бібліотек Комиш-Зорянської селищної ради та їх чисельність на 2021 рік.    (Бланк голосування)

6. Про умови оплати праці Комиш-Зорянського селищного голови, заступників селищного голови, секретаря селищної ради, керуючого справами (секретаря) виконавчого комітету та старост в  2021 році.    (Бланк голосування)

7. Про умови оплати праці працівників апарату селищної ради та виконавчого комітету на 2021 рік.    (Бланк голосування)

8. Про структуру мережі установ Комиш-Зорянської селищної ради на 2021 рік.    (Бланк голосування)

9. Про затвердження мінімальної вартості місячної оренди одного квадратного метра загальної площі нерухомого майна фізичних осіб на території Комиш-Зорянської територіальної громади на 2021рік    (Бланк голосування)

10. Про затвердження Положення комунальної установи «Центр соціальних послуг» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області (Нова редакція)(71030, Запорізька область, Більмацький район, смт Комиш-Зоря, вул. Вокзальна, 5,(ЄДРПОУ 40441212))    (Бланк голосування)

11. Про затвердження місцевої цільової  Програми управління комунальним майном Комиш-Зорянської селищної  територіальної громади на 2021 - 2023 роки.    (Бланк голосування)

12. Про  затвердження місцевої цільової Програми «Цукровий діабет» на 2021-2023 роки.    (Бланк голосування)

13. Про затвердження місцевої цільової  Програми соціального захисту окремих категорій населення Комиш-Зорянської селищної ради на 2021-2023 роки.    (Бланк голосування)

14. Про затвердження місцевої цільової  Програми благоустрою території Комиш-Зорянської селищної ради на 2021-2023 роки.    (Бланк голосування)

15. Про затвердження місцевої цільової  Програми висвітлення діяльності органів місцевого самоврядування Комиш-Зорянської селищної ради на 2021-2023 роки.    (Бланк голосування)

16. Про затвердження місцевої цільової Програми розвитку комунального некомерційного підприємства «Комиш-Зорянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області на 2021-2023 роки.    (Бланк голосування)

17. Про затвердження місцевої цільової Програми першочергових природоохоронних заходів Комиш-Зорянської селищної територіальної громади на 2021 - 2023 роки.    (Бланк голосування)

18. Про затвердження місцевої цільової Програми забезпечення пожежної безпеки на 2021 – 2023 роки.    (Бланк голосування)

19. Про затвердження місцевої цільової Програми розвитку культури та дозвілля Комиш-Зорянської селищної ради на 2021 рік.    (Бланк голосування)

20. Про затвердження місцевої цільової Програми утримання та розвитку комунальної установи «Центр соціальних послуг» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області на 2021-2023 роки.    (Бланк голосування)

21. Про затвердження місцевої цільової Програми “ Громадський бюджет (бюджет участі) Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області на 2021-2023 роки”.    (Бланк голосування)

22. Про затвердження місцевої цільової Програми «Підтримка призовників та військовослужбовців, які проходять військову службу у Збройних Силах України , жителів Комиш-Зорянської селищної територіальної громади, на 2021-2023 роки.    (Бланк голосування)

23. Про затвердження місцевої цільової програми раціонального використання території та комплексного містобудівного розвитку населених пунктів Комиш-Зорянської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки.    (Бланк голосування)

24. Про затвердження місцевої цільової Програми навчання депутатів на  2021-2023 роки.    (Бланк голосування)

25. Про затвердження місцевої цільової Програми удосконалення системи надання медичної допомоги хворим нефрологічного профілю, що проживають на території Комиш-Зорянської селищної територіальної громади на 2021-2023 роки.    (Бланк голосування)

26. Про затвердження місцевої цільової Програми забезпечення та захисту прав дітей на території Комиш-Зорянської селищної ради на 2021-2023 роки.    (Бланк голосування)

27. Про затвердження місцевої цільової Програми «Питна вода» на 2021- 2023 роки.    (Бланк голосування)

28. Про затвердження місцевої цільової Програми  по запобіганню, ліквідації надзвичайних ситуацій та наслідків стихійного лиха на 2021-2023 роки.    (Бланк голосування)

29. Про затвердження місцевої цільової Програми підтримки та розвитку фізичної культури і спорту на території Комиш-Зорянської селищної територіальної громади на 2021 - 2023 роки.    (Бланк голосування)

30. Про  затвердження місцевої цільової Програми «Землеустрій» на 2021-2025 роки.    (Бланк голосування)

31. Про затвердження місцевої цільової Програми спільного утримання комунальних закладів, установ та некомерційних підприємств 2021 рік.    (Бланк голосування)

32 Про затвердження фінансового плану на 2021 рік комунального  підприємства «Мрія» Комиш-Зорянської селищної  ради Більмацького району Запорізької області.    (Бланк голосування)

33. Про затвердження фінансового плану на 2021 рік комунального некомерційного підприємства «Комиш-Зорянський  центр первинної медико-санітарної допомоги» Комиш-Зорянської селищної  ради Більмацького району Запорізької області.    (Бланк голосування)

34. Про затвердження фінансового плану на 2021 рік комунальної установи  «Центр  соціальних послуг»  Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області.    (Бланк голосування)

35. Про схвалення проєкту договору про припинення співробітництва Комиш-Зорянської селищної та Смирновської  сільської  територіальних громад    (Бланк голосування)

36. Про схвалення проєкту договору про співробітництво Комиш-Зорянської селищної та Більмацької селищної територіальних громад.    (Бланк голосування)

37. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) Комунального закладу «Більмацький центр творчості дітей та юнацтва»    (Бланк голосування)

38. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) Комунального закладу «Більмацька дитячо-юнацька спортивна школа»    (Бланк голосування)

39. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) Комунальної установи «Більмацька дитяча школа мистецтв»    (Бланк голосування)

40. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) Комунальної установи «Інклюзивно-ресурсний центр»    (Бланк голосування)

41. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) Комунальної установи «Фінансово-господарська група з централізованого обслуговування закладів та установ освіти Більмацького району»    (Бланк голосування)

42. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) Комунальної установи «Об’єднаний трудовий архів сільських, селищних рад району»    (Бланк голосування)

43. Про схвалення проєкту договору про співробітництво територіальних громад у формі спільного фінансування (утримання) Комунального некомерційного підприємства «Більмацька центральна районна лікарня»    (Бланк голосування)

44. Про міжбюджетні відносини на 2020 рік    (Бланк голосування)

45. Про бюджет  Комиш-Зорянської селищної територіальної громади на 2021 рік.    (Бланк голосування)

46. Про внесення змін до договору оренди землі від 01.02.2011 №4  укладеного з гр. Алексєєвим В.О    (Бланк голосування)

47. Про припинення користування земельною ділянкою (сіножаті) гр. Волошину В.В.    (Бланк голосування)

48. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель для будівництва і обслуговування будівель торгівлі гр. Вруцького О.Г.    (Бланк голосування)

49. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті)  гр. Кириченку Д.Д. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба»    (Бланк голосування)

50. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті)  гр. Кириченко Н.О. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба»    (Бланк голосування)

51. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті)  гр. Кириченко Н.О. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба»    (Бланк голосування)

52. Про  внесення змін до рішення від 20.10.2020 №54 «Про надання дозволу на розроблення проєктів землеустрою щодо відведення земельних ділянок зі зміною цільового призначення гр.гр. Козаку В.П., Костенку О.І., Конопці А.Р.»    (Бланк голосування)

53. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті)  гр. Марченку В.І. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба»    (Бланк голосування)

54. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті)  гр. Марченку В.І. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба»    (Бланк голосування)

55. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті)  гр. Марченко Л.В. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба»    (Бланк голосування)

56. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 2,00 га (із контура 167, землі колишнього КСП «Зірка»)    (Бланк голосування)

57. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 2,25 га (із контура 443, землі колишнього КСП «Зірка»)    (Бланк голосування)

58. Про  надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для іншого сільськогосподарського призначення (код КВЦПЗ А.01.13), а саме для зберігання та ремонту сільськогосподарської техніки (механічна бригада), СВК «Зірка»    (Бланк голосування)

59. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті)  гр. Сидоренку А.Д. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба»    (Бланк голосування)

60. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель закладів охорони здоров’я та соціальної допомоги для подальшої передачі в оренду гр. Солтису В.М.    (Бланк голосування)

61. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті)  гр. Танцюрі В.О. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба»    (Бланк голосування)

62. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті)  гр. Тищенко Л.Д. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба»    (Бланк голосування)

63. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті)  гр. Тищенко Л.Д. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба»    (Бланк голосування)

64. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті)  гр. Тищенку М.О. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба»    (Бланк голосування)

65. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Тищенку М.О. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба»    (Бланк голосування)

66. Про внесення змін до договору оренди невитребуваних земельних ділянок від 03.08.2020 №42, який укладений з ТОВ «Придонецьке» у зв’язку з витребуванням земельної ділянки    (Бланк голосування)

67. Про внесення змін до рішення Комиш – Зорянської селищної ради від 26.03.2020 № 21 «Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 7,00 га (контур 320 із земель колишнього КСП «Восток»)    (Бланк голосування)

68. Про  надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки із земель сільськогосподарського призначення площею 0,7  га для сінокосіння і випасання худоби з метою передачі в оренду гр. Фоменку О.В.    (Бланк голосування)

69. Про  надання в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі (код КВЦПЗ В.03.07) із земель житлової та громадської забудови гр. Федько С.Ф., Бабенку М.В.    (Бланк голосування)

70. Різне

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь