A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

До уваги платників: з нового року – нові рахунки!

Дата: 04.01.2021 10:48
Кількість переглядів: 413

Фото без описуУ Пологівській ДПІ ГУ ДПС у Запорізькій області повідомляють, що на виконання вимог статей 2, 5 та 6 Бюджетного кодексу України у зв’язку зі змінами  в адміністративно-територіальному устрої населених пунктів, а також утворення нових  районів та територіальних громад відкриті нові рахунки для зарахування надходжень до державного та місцевого бюджетів.

Крім того, з 1 січня 2021 року вводяться в дію нові небюджетні рахунки 3556, відкриті на ім’я територіальних органів Державної податкової служби України для сплати коштів єдиного соціального внеску.

Рахунки вводяться в дію з 01 січня 2021 року.

Звертаємо увагу, що кошти сплачені платниками з 01.01.2021 на старі рахунки за надходженнями не будуть зараховуватись Казначейством, а повертатимуться платникам, як нез'ясовані платежі.

Додатково інформуємо, що всі рахунки для зарахування платежів до Державного бюджету України, місцевих бюджетів та єдиного соціального внеску розміщені на офіційному порталі Головного управління ДПС у Запорізькій області (розділ «Бюджетні рахунки») за посиланням: https://zp.tax.gov.ua/byudjetni-rahunki/

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь