A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

4-а позачергова сесія Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання 22.01.2021р.

Дата: 25.01.2021 14:18
Кількість переглядів: 755

Список депутатів, зареєстрованих на 4-й позачерговій сесії Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання:

Батечко Вадим Григорович
Батечко Тетяна Володимирівна
Брезицька Раїса Василівна
Вітрук Дмитро Іванович
Винник Лідія Іванівна
Дворський Микола Анатолійович
Довгополик Віктор Олексійович
Зема Євген Васильович
Зотов Андрій Вікторович
Кирилаш Галина Прокопівна
Лисенко Володимир Іванович
Потапенко Юлія Павлівна
Рибалка Тетяна Володимирівна
Тарасенко Юлія Миколаївна
Комиш-Зорянський селищний голова
І.В.Гнатуша

Бланк голосування про затвердження порядку денного

1. Про звернення Комиш-Зорянської територіальної громади з приводу підвищення тарифів. (Бланк голосування)
2. Про несення змін та доповнень до рішення селищної ради від 24.12.2020 №2 «Про встановлення вартості харчування та плати для батьків за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах  Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області на 2021 рік».  (Бланк голосування)
3. Про несення змін та доповнень до рішення селищної ради від 24.12.2020 №3 «Про встановлення вартості харчування та плати для батьків за харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області на 2021 рік». (Бланк голосування)
4. Про внесення змін та доповнень до Порядку надання пільг по платі для батьків за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах та загальноосвітніх школах Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області, затвердженого рішенням селищної ради від 23.12.2016 №13, зі змінами та доповненнями. (Бланк голосування)
5. Про затвердження розпоряджень Комиш-Зорянського селищного  голови. (Бланк голосування)
6. Про  надання  частини щорічної основної відпустки  Комиш-Зорянському селищному голові. (Бланк голосування)
7. Про затвердження місцевої цільової Програми «Соціальне житло» Комиш-Зорянської селищної ради на 2021-2023 роки. (Бланк голосування)
8. Про затвердження місцевої цільової Програми «Комиш-Зорянська територіальна громада – безпечна громада для жінок та дівчат». (Бланк голосування)
9. Про внесення змін до складу тендерного комітету та затвердження Положення про тендерний комітет Комиш-Зорянської селищної рад. (Бланк голосування)
10. Про внесення змін та доповнень  до рішення селищної ради  від 24.12.2020 року № 45. (Бланк голосування)«Про бюджет Комиш-Зорянської селищної територіальної громади на 2021 рік».  (Бланк голосування)
11. Про приймання нерухомого майна. (Бланк голосування)
12.  Про припинення права постійного користування земельною ділянкою площею 40,0000га, наданої гр. Батечку В.І. для ведення селянського (фермерського) господарства, яка розташована на території Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області. (Бланк голосування)
13.  Про визнання припиненим право постійного користування земельною ділянкою, яка надавалась для ведення особистого підсобного господарства гр. Проценко В.С. (Бланк голосування)
14. Про визнання припиненим право постійного користування земельною ділянкою, яка надавалась для ведення особистого підсобного господарства гр. Проценку С.В. (Бланк голосування)
17. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби та подальшої передачі в оренду гр. Ланцю В.М. (Бланк голосування)
18. Про  надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення  для передачі у власність гр. Проценку С.В. (Бланк голосування)
19. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі ТОВ «Агрохімпродукт».  (Бланк голосування)
21. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність у розмірі земельної частки (паю)  визначеної для членів СФГ «ГАЙ» для ведення фермерського господарства на території Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області (за межами населеного пункту) з подальшою передачею у власність.  (Бланк голосування)
22. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби та передачу її в оренду гр. Коваленку О.В. (Бланк голосування)
23. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння та випасання худоби з метою передачі в оренду гр. Мозговому В.Ю. (Бланк голосування)
24. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки сільськогосподарського призначення для сінокосіння і випасання худоби та передачу її в оренду гр. Федьку М.М. (Бланк голосування)
25. Про внесення змін до договору оренди землі від 14.03.2011 № 24, який  укладений з гр. Голоядом О.С.  (Бланк голосування)
26. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власникам сертифікатів на право на земельну частку (пай) із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке». (Бланк голосування)
27. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Бочкарьовій  В.О. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба». (Бланк голосування)
28. Різне 
28.1. Інформацію для депутатів про зміни в законодавстві щодо процесу декларування.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь