A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Голови ОТГ зібралися в стінах обласної ради задля вирішення нагальних питань

Дата: 08.02.2021 09:16
Кількість переглядів: 355

Фото без опису

У зборах ради голів ОТГ Запорізької області взяла участь перший заступник голови обласної ради Людмила Любім та голова постійної комісії з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою, депутат ЗОР Дмитро Майстро.

Модератором заходу виступив голова Ради голів територіальних громад  Запорізької області, голова Комиш-Зорянської ОТГ Пологівського району Ігор Гнатуша. Він  запропонував підтримати оголошену в області  жалобу за загиблими під час пожежі в інфекційній лікарні, а також вшанувати хвилиною мовчання свого  колегу – голову Коларівської ОТГ Сергія Трофименка, який нещодавно загинув у ДТП.

Нагадаємо, що Людмила Любім під час робочих поїздок нещодавно відвідала новоутворені Запорізький і Пологівський райони, а в планах – наступні  три райони Запорізької області.

- Ми зараз активно працюємо на місцях і бачимо, з якими проблемами вам доводиться стикатися у повсякденній діяльності. Зараз є великий запит на налагодження комунікації. І дуже приємно розуміти, що між ОТГ, ЗОДА та ЗОР така комунікація є. Дуже добре, що у нас з вами є ось такий майданчик для зустрічей, де ми можемо обмінюватися досвідом та надавати підтримку один одному, - висловилася Людмила Любім.

Вона зазначила, що співпраця з депутатським корпусом обласної ради має стояти у пріоритеті роботи голів ОТГ. Інфраструктурний депутатський фонд  дає змогу допомагати громадам на територіях.

Дмитро Майстро, в свою чергу відзначив, що постійна комісія з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою Запорізької облради у цій каденції сформована дуже потужна:

- Ми маємо на меті налагоджувати співпрацю з об’єднаними територіальними громадами і надавати посильну допомогу у вирішенні питань. Ми готові доносити вашу проблематику до «вищих» органів влади.

Також Дмитро Майстро  запросив  голів громад до співпраці з депутатською комісією й управлінням з питань місцевого самоврядування та реформування адміністративно-територіального устрою виконавчого апарату обласної ради.

Під час офіційної частини зборів перший заступник голови облради Людмила Любім за вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування, з нагоди 65-річчя від дня народження та 30-річчя на посаді голови Веселівської ради, нагородила орденом «За заслуги перед Запорізьким краєм» першого ступеня (із занесенням до Книги пошани Запорізької обласної ради) голову Веселівської ОТГ Петра Кіяшка. Привітав ювіляра і президент МАОМС «Регіональний центр розвитку спроможних територіальних громад Запорізької області» Олег Кузьменко.

Далі учасники заходу перейшли до розгляду питань порядку денного засідання.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь