A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Започатковуємо новий проєкт

Дата: 11.02.2021 09:28
Кількість переглядів: 396

В поточному році започатковується новий проєкт, метою якого є будівництво  дитячих спортивних майданчиків з тренажерним обладнанням в населених пунктах області. Обов'язковою умовою є місцезнаходження майданчиків в місцевості з великим скупченням людей (біля навчальних закладів, житлових районів, парків і т.д.). Також, спортивна споруда обов'язково повинна мати гумове покриття, якісне тренажерне обладнання для вуличних занять спортом, бути повністю доступна для осіб з інвалідністю всіх груп та безпечною для наймолодших спортсменів. Реалізація зазначеного проекту відбуватиметься спільними зусиллями місцевої і обласної влади, а також за підтримки Уряду країни (співфінансування передбачено в наступних пропорціях 70 % - державний бюджет, 10 % - обласний бюджет, 20 % - місцевий бюджет). 

      Враховуючи умови проєкту, Комиш-Зорянська селищна рада підготувала та направила Управлінню молоді, фізичної культури та спорту облдержадміністрації пропозиції щодо будівництва 3 дитячих спортивних майданчиків – в селах Білоцерківка, Благовіщенка, смт Комиш-Зоря

     Сподіваємося на реалізацію зазначеного проєкту, який сприятиме покращенню фізичного здоров'я дітей та згуртованості сімей, цікавому проведенню дозвілля наших мешканців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь