A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

День вшанування учасників бойових дій на території інших держав

Дата: 16.02.2021 15:36
Кількість переглядів: 419

Фото без опису

Щорічно український народ віддає глибоку шану усім без винятку військовослужбовцям, які приймали участь у бойових діях в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети.

                   Афганська війна тривала 10 років (1979-1989 роки). Саме                   15 лютого 1989 року останній радянський солдат залишив землю Афганістану. Куди б не закинула доля наших земляків, яким довелося брати участь у миротворчих операціях, вони завжди сумлінно виконували військову присягу.     

         15 лютого 2021 року працівниками Білоцерківського будинку культури був проведений тематичний захід на який були запрошені 16 учасників бойових дій в Афганістані (жителів нашої громади). Під час заходу заступником селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з гуманітарних питань та соціальної політики Вікторією Левадою були вручені Подяки за особисту мужність та гідність з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 32-ї річниці виведення радянських військ з Афганістану.

          На заході були присутні 6 учасників бойових дій з територій Благовіщенського та Білоцерківського старостинських округів та старости Ірина Недобуга та Олександр Ребро, які також подякували нашим землякам за сумлінне виконання військового обов’язку.

          Учасникам бойових дій, які не мали змоги бути присутніми на заході також були вручені Подяки ( смт Комиш-Зоря, с. Ланцеве).

         На території Шевченківського старостинського округу в приміщенні будинку культури відбулося урочисте вручення Подяк учасникам бойових дій.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь