A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

5-а сесія Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання 03.03.2021р.

Дата: 04.03.2021 13:28
Кількість переглядів: 953

Список депутатів, зареєстрованих на 5-й сесії Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання:

Батечко Тетяна Володимирівна
Брезицька Раїса Василівна
Василенко Олександр Петрович
Вітрук Дмитро Іванович
Винник Лідія Іванівна
Дворський Микола Анатолійович
Довгополик Віктор Олексійович
Зема Євген Васильович
Зотов Андрій Вікторович
Кирилаш Галина Прокопівна
Лисенко Володимир Іванович
Лященко Тетяна В'ячеславівна
Потапенко Юлія Павлівна
Рибалка Тетяна Володимирівна
Саприкін Володимир Михайлович
Тарасенко Юлія Миколаївна
Тригубенко Тетяна Вікторівна
Якубенко Євген Анатолійович
Комиш-Зорянський селищний голова Гнатуша Ігор Вікторович

Бланк голосування про затвердження порядку денного

Порядок денний п’ятої сесії Комиш-Зорянської селищної ради

1. Про виконання плану роботи Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області за 2020 рік.        (Бланк голосування)

2. Про звіт Комиш-Зорянського селищного голови щодо здійснення державної регуляторної політики виконавчими органами Комиш-Зорянської  селищної  ради  у 2020 році.         (Бланк голосування)

3. Про затвердження звіту про виконання бюджету територіальної громади Комиш-Зорянської селищної ради за 2020 рік.        (Бланк голосування)

4. Про затвердження звітів про хід і результати виконання місцевих цільових Програм Комиш-Зорянської селищної ради за  2020 рік.        (Бланк голосування)

5. Про звіт директора комунального підприємства «Мрія» по виконанню функціональних обов’язків, фінансово-господарську діяльність, збереження та ефективне використання майна, за 2020 рік.        (Бланк голосування)

6. Про звіт директора комунального підприємства «Мрія» щодо виконання фінансового плану за 2020 рік.        (Бланк голосування)

7. Про звіт директора комунальної установи «Центр соціальних послуг» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області по виконанню функціональних обов’язків, фінансово-господарську діяльність, збереження та ефективне використання майна, за 2020 рік.        (Бланк голосування)

8. Про звіт директора комунальної установи «Центр соціальних послуг» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області щодо виконання фінансового плану за 2020 рік.        (Бланк голосування)

9. Про затвердження тарифів та переліку соціальних послуг, які надаватимуться Комунальною установою «Центр соціальних послуг» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області.        (Бланк голосування)

10. Про звіт головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Комиш-Зорянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області по виконанню функціональних обов’язків, фінансово-господарську діяльність, збереження та ефективне використання майна, за 2020 рік.        (Бланк голосування)

11. Про звіт головного лікаря комунального некомерційного підприємства «Комиш-Зорянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області щодо виконання фінансового плану за 2020 рік.        (Бланк голосування)

12. Про місцеву цільову Програму оздоровлення та відпочинку дітей Комиш-Зорянської селищної ради на 2021-2023 роки.        (Бланк голосування)

13. Про ініціювання проведення позапланового інституційного аудиту закладів загальної середньої освіти Комиш-Зорянської селищної ради.        (Бланк голосування)

14. Про затвердження положення про робочу групу з місцевого економічного розвитку в  Комиш-Зорянській територіальній громаді.        (Бланк голосування)

15. Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 24.12.2020 року № 45 «Про бюджет Комиш-Зорянської селищної територіальної громади на 2021 рік».        (Бланк голосування)

16. Про затвердження розпоряджень  Комиш-Зорянського селищного  голови  .        (Бланк голосування)

17. Про припинення користування земельною ділянкою, яка надавалась гр. Амельченку І.І.        (Бланк голосування)

18. Про припинення користування земельною ділянкою, яка надавалась гр. Білоконю Г.Г.        (Бланк голосування)

19. Про припинення користування земельною ділянкою, яка надавалась гр. Семененку В.І.        (Бланк голосування)

20. Про припинення користування земельною ділянкою, яка надавалась для ведення особистого підсобного господарства гр. Старченку М.В.        (Бланк голосування)

21. Про припинення користування земельною ділянкою, яка надавалась для ведення особистого підсобного господарства гр. Манастирному В.В.        (Бланк голосування)

22. Про припинення договору оренди земельної ділянки від 01.10.2007 укладеного із ПП Галічем І.П. у зв’язку із закінченням терміну, на який його було укладено.        (Бланк голосування)

23. Про припинення договору оренди земельної ділянки від  15.03.2011, укладений з гр. Бикадоровою Л.В., у зв`язку із закінченням строку, на який його було укладено.        (Бланк голосування)

24. Про припинення договору оренди невитребуваних земельних часток (паїв) від 12.04.2011 № 43, укладений з гр. Бойко Н.В., у зв`язку із закінченням строку, на який його було укладено.        (Бланк голосування)

25. Про припинення договору оренди невитребуваних земельних часток (паїв) від 24.02.2011 № 23, укладений з гр. Жеребилом В.В., у зв`язку із закінченням строку, на який його було укладено.        (Бланк голосування)

26. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від  12.03.2001, укладений з С(Ф)Г «Яна» в особі голови Шила І.В.        (Бланк голосування)

27. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Саєнко Л.А. для подальшої передачі у власність.        (Бланк голосування)

28. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Струковій Р.А.        (Бланк голосування)

29. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Кирилаш Л.Г.        (Бланк голосування)

30. Про надання  дозволу  на  розробку технічної документації із  землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) спадкоємиці за заповітом  на право на земельну частку (пай) – сіножаті,  колишнього КСП «Дружба», гр. Ляшенко Л.А.        (Бланк голосування)

31. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби з метою передачі в оренду гр. Негрій Л.Ф.        (Бланк голосування)

32. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби з метою передачі в оренду гр. Лісовській І.В.        (Бланк голосування)

33. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Манастирній І.О.        (Бланк голосування)

34. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського  господарства гр. Гаврилястій Н.М.        (Бланк голосування)

35. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення та розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 9,00 га, яка розташована за межами с. Білоцерківка Комиш –Зорянської селищної ради.        (Бланк голосування)

36. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення та розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 5,10 га, яка розташована за межами с. Білоцерківка Комиш –Зорянської селищної ради.        (Бланк голосування)

37. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення та розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 11,20 га, яка розташована за межами с. Білоцерківка Комиш –Зорянської об`єднаної територіальної громади.        (Бланк голосування)

38. Про внесення змін до рішення Комиш – Зорянської селищної ради від 24.12.2020 № 56 «Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 2,00 га (із контура 167, землі колишнього КСП «Зірка»).        (Бланк голосування)

39. Про внесення змін до рішення Комиш – Зорянської селищної ради від 24.12.2020 № 57 «Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель сільськогосподарського призначення орієнтовною площею 2,25 га (із контура 443, землі колишнього КСП «Зірка»).        (Бланк голосування)

40. Про надання згоди на поділ земельної ділянки та розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 4,3633 га, яка розташована за межами с. Білоцерківка Комиш –Зорянської селищної ради.        (Бланк голосування)

41. Про надання згоди на поділ земельної ділянки та розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 5,0410 га, яка розташована за межами с. Білоцерківка Комиш –Зорянської об`єднаної територіальної громади.        (Бланк голосування)

42. Про надання згоди на поділ земельної ділянки та розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 6,6126 га, яка розташована за межами с. Білоцерківка Комиш –Зорянської селищної ради.        (Бланк голосування)

43. Про надання згоди на поділ земельної ділянки та розроблення технічної документації із землеустрою щодо поділу земельної ділянки сільськогосподарського призначення комунальної власності площею 6,9226 га, яка розташована за межами с. Білоцерківка Комиш –Зорянської  селищної ради.        (Бланк голосування)

44. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства  та передачу у власність гр. Симоненко Л.К.        (Бланк голосування)

45. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Климченка Ф.Г.        (Бланк голосування)

46. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для ведення особистого селянського господарства гр. Климченка Ф.Г.        (Бланк голосування)

47. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Білокінь К.Н. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба».        (Бланк голосування)

48. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Білокінь К.Н. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба».        (Бланк голосування)

49. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Гаврилястому М.П. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба».        (Бланк голосування)

50. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Гаврилястому М.П. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба».        (Бланк голосування)

51. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Генінг Г.Г. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба».        (Бланк голосування)

52. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Глушко В.А. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба».        (Бланк голосування)

53. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Глушко В.А. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба».        (Бланк голосування)

54. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Карбівничій Г.І. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба».        (Бланк голосування)

55. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Палезі С.В. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба».        (Бланк голосування)

56. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Прудник К.Т. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба».        (Бланк голосування)

57. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Самойленко Н.О. із земель, які передавались у колективну власність КСП «Дружба».        (Бланк голосування)

58. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Філоненку В.І. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба».        (Бланк голосування)

59. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Карпекіній Л.І. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба».        (Бланк голосування)

60. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Кожевнікову Є.С. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба».        (Бланк голосування)

61. Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Галічу І.П.        (Бланк голосування)

62. Про передачу в оренду земельної ділянки для будівництва та обслуговування будівель торгівлі гр. Власову М.М.        (Бланк голосування)

63. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Смоляному А.А.        (Бланк голосування)

64. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Смоляному А.А.        (Бланк голосування)

65. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для ведення особистого селянського господарства та передачу земельної ділянки у власність гр. Смоляному П.А.        (Бланк голосування)

66. Про затвердження проєкту землеустрою щодо відведення земельних ділянок для ведення особистого селянського господарства  та передачу у власність гр.гр. Шепіловій І.П., Коваленко Т.М., Сидоренко Л.Л., Ждановій А.М., Демченко Л.О.        (Бланк голосування)

93. Про ініціювання передачі земельних ділянок сільськогосподарського призначення державної власності у комунальну власність Комиш-Зорянській територіальній громаді.        (Бланк голосування)

94. Про надання дозволу на розробку проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення під об’єктом нерухомості (насосна станція та артезіанська свердловина).        (Бланк голосування)

95. Різне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь