Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Сприяння працевлаштуванню ВПО та місцевих мешканців

Дата: 17.03.2021 14:55
Кількість переглядів: 436

Фото без описуГО «Фонд "Професійний розвиток Харкова” оголошує набір молоді до програми «Сприяння працевлаштуванню ВПО та місцевих мешканців» проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури (УФСІ VI)», що впроваджується Українським фондом соціальних інвестицій за фінансової підтримки Уряду Німеччини через Банк розвитку КІШ                                                                   Мета Програми - сприяння

працевлаштуванню ВПО та представників місцевих громад шляхом організації та проведення навчально-консультаційних та інформаційно-просвітницьких заходів у цільових громадах Проекту УФСІ VI.

Для участі у проєкті запрошується молодь віком від 18 до 27 років із Кривого Рогу, Першотравенська, Чугуєва, Сєвєродонецька, Кремінної, Мелітополя, Гуляйполя, Маріуполя, а також Ізюмської, Новоайдарської та Комиш-Зорянської ОТГ. В пріоритеті внутрішньо переміщені особи.

Учасники проєкту отримають безкоштовні курси та зможуть опанувати сучасну професію, що затребувана на ринку праці. Крім цього, приймуть участь у тренінзі зі складання резюме та ефективного працевлаштування.

Участь у програмі "Сприяння працевлаштуванню ВПО та місцевих мешканців» проекту «Сприяння розвитку соціальної інфраструктури (УФСІ VI)» є безкоштовною.

Реєстрація молоді триває до 20-го березня 2021 року за наступним посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfP3j26Yk1A8HnGSRzEsYwfIxxOYIJ6AXKFJJTXRJE4GtLm-A/viewform

За додатковою інформацією звертатися до координаторки проєкту:

sheina@profrozvytok.org.ua

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь