Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Співпраця з DOBRE

Дата: 03.04.2021 07:08
Кількість переглядів: 453

Фото без опису

Комиш-Зорянська селищна територіальна громада продовжує активно співпрацювати зі спеціалістами програми DOBRE.

25 березня 2021 року керівництвом та начальниками відділів виконавчого апарату селищної ради спільно з координатором Програми DOBRE по Запорізькій області Вікторією Зубковою обговорювалася та визначалася  оцінка індексу спроможності місцевого самоврядування РМСІ.

Інструмент РМСІ націлений на визначення якості врядування у чотирьох категоріях компетенцій за рядом показників, що дозволяють встановити відповідність стану виконання органом місцевого самоврядування певних покладених на нього функцій з наголосом на прозорість і підзвітність. Результатом його застосування є структурований план заходів, орієнтованих на підвищення спроможності органів місцевого самоврядування у якісному здійсненні покладених на них повноважень.

Процедура вимірювання індексу РМСІ проводилася шляхом аналізу існуючих документів та матеріалів, а також проведення співбесід із посадовими особами: керівництвом, начальниками відповідних відділів та профільними спеціалістами  Комиш-Зорянської селищної територіальної громади по ключових секторах діяльності «Лідерство і управління», «Фінансовий менеджмент та бюджетування», «Надання послуг», «Залучення громадськості».

За підсумками проведеної роботи експертами Програми DOBRE за встановленими критеріями оцінювання визначатиметься рівень організаторської спроможності нашої громади щодо прийняття управлінських рішень  і визначатимуться подальші кроки для її покращення.

Діяльність селищної ради та виконавчого комітету - усе на контролі фахівців DOBRE. Є над чим працювати та вдосконалювати свою роботу. Попереду чимало заходів із залученням громадян, навчання та тренінги із дотриманням.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь