Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

У вівторок, 11 травня 2021 року  у Верховній Раді України відбулося засідання Консультативної ради з питань місцевого самоврядування. В цьому заході приймав участь Комиш-Зорянський селищний голова Ігор  Гнатуша

Дата: 14.05.2021 20:13
Кількість переглядів: 409

Фото без описуПитання порядку денного засідання Консультативної ради: «Про удосконалення законодавчого регулювання умов для фінансової самостійності бюджетів місцевого самоврядування та спроможності територіальних громад».

З інформацією та пропозиціями виступали голови профільних комітетів Парламенту та представники Кабінету Міністрів, а також керівники національних асоціацій органів місцевого самоврядування.

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков зазначив, що реформа децентралізації продовжується і завданням Верховної Ради є доведення реформи децентралізації до завершення через прийняття змін до Конституції в частині місцевого самоврядування.

 

Також, за пропозицією Правління Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад», у складі Консультативної ради з питань місцевого самоврядування діяла робоча група від «Асоціації об’єднаних територіальних громад» (голова Олександр Корінний). Робоча група, у складі якої був  Ігор Гнатуша,  під час засідання внесла пакет пропозицій щодо спроможності територіальних громад.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь