Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

У вівторок, 11 травня 2021 року  у Верховній Раді України відбулося засідання Консультативної ради з питань місцевого самоврядування. В цьому заході приймав участь Комиш-Зорянський селищний голова Ігор  Гнатуша

Дата: 14.05.2021 20:13
Кількість переглядів: 397

Фото без описуПитання порядку денного засідання Консультативної ради: «Про удосконалення законодавчого регулювання умов для фінансової самостійності бюджетів місцевого самоврядування та спроможності територіальних громад».

З інформацією та пропозиціями виступали голови профільних комітетів Парламенту та представники Кабінету Міністрів, а також керівники національних асоціацій органів місцевого самоврядування.

Голова Верховної Ради України Дмитро Разумков зазначив, що реформа децентралізації продовжується і завданням Верховної Ради є доведення реформи децентралізації до завершення через прийняття змін до Конституції в частині місцевого самоврядування.

 

Також, за пропозицією Правління Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація об’єднаних територіальних громад», у складі Консультативної ради з питань місцевого самоврядування діяла робоча група від «Асоціації об’єднаних територіальних громад» (голова Олександр Корінний). Робоча група, у складі якої був  Ігор Гнатуша,  під час засідання внесла пакет пропозицій щодо спроможності територіальних громад.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь