A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Шановні батьки!

Дата: 21.05.2021 15:00
Кількість переглядів: 415

Фото без описуСлужба у справах дітей Комиш – Зорянської селищної ради звертає  Вашу увагу на те, що за статистикою, в нашій країні в мирний час внаслідок нещасних випадків щодня гине 3 дитини! Біда трапляється тоді, коли дітей залишають напризволяще, там, де на кожному кроці на них чатує небезпека. За період літнього відпочинку кількість смертельних випадків та травмування серед дітей  значно зростає,  що змушує звернутися до Вас. 

Літні канікули в розпалі. На жаль, вони не проходять без прикрих випадків (пожежі, утоплення, та ін..) з вини дітей. Легковажне поводження і з вогнем, водою, газом, незнання елементарних правил безпечної поведінки - першопричини сумних та трагічних наслідків.

 

Життя – це найвища цінність і воно дається лише один раз.  Нагадуємо Вам, що Ви несете особисту відповідальність за життя і здоров’я своїх дітей під час літніх канікул. 

  • Не залишайте дітей без нагляду старших у період літнього відпочинку.
  • Стежте де знаходяться ваші діти і що роблять виходячи з друзями на прогулянку.
  • Дбайте про безпеку своїх дітей, дотримуючись правил безпечної поведінки в побуті.
  • Виховуйте у дітей навички культури безпечної поведінки, демонструючи на власному прикладі обережність у поводженні з вогнем, газом, водою, побутовою хімією, ліками.
  • Виділіть декілька хвилин на відверту розмову з дітьми. Пам'ятайте, ці хвилини вимірюватимуться ціною життя. А щоб неждана мить не стала початком великої біди - потрібно давати дітям чіткі знання і вміння, як діяти в тій чи іншій ситуації.
  • Пам'ятайте, що життя наших дітей залежить тільки від нас самих!

Шановні батьки!

Пам'ятайте, що літні канікули для дітей - це можливість набратися свіжих сил, оздоровитися, закріпити набуті знання і використовувати їх у домашніх умовах.  Звертаємо увагу на організацію відпочинку Вашої дитини  під час канікул. Приділяйте, будь ласка, більше уваги своїй дитині. Залучайте до виконання домашніх обов’язків. Тримайте під контролем проведення дозвілля сина (доньки) за межами дому у вечірній час.

Дотримання вашими дітьми елементарних вимог безпеки життєдіяльності під час канікул принесе тільки радість і задоволення від літнього відпочинку.https://yurivska.otg.dp.gov.ua/storage/app/sites/39/uploaded-files/2.jpg


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь