A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

7-а позачерова сесія Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання 18.05.21р.

Дата: 21.05.2021 15:07
Кількість переглядів: 841

Список депутатів, зареєстрованих на 7-й позачеровій сесії Комиш-Зорянської селищної ради восьмого скликання.

Бланк голосування про затвердження порядку денного

Порядок денний сьомої позачергової сесії Комиш-Зорянської селищної ради

1. Про встановлення вартості харчування та плати для батьків за харчування дітей в дошкільних навчальних закладах  Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області на 2021 рік.              (Бланк голосування)

2. Про  надання  додаткової оплачуваної відпустки Комиш-Зорянському селищному голові Гнатуші І.В.              (Бланк голосування)

3. Про встановлення надбавки за вислугу років заступнику селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради, з гуманітарних питань та соціальної політики Леваді В.В.              (Бланк голосування)

4. Про укладання контракту з керівником комунальної установи «Центр соціальних послуг» Комиш – Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області.              (Бланк голосування)

5. Про внесення змін та доповнень до Структури виконавчого апарату Комиш-Зорянської селищної ради та його загальної чисельності на 2021 рік, затвердженої рішенням селищної ради від 19.11.2020 року №17.              (Бланк голосування)

6. Про реорганізацію закладів культури  та бібліотек Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області.              (Бланк голосування)

7. Про створення комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області.              (Бланк голосування)

8. Про затвердження Положення про порядок призначення керівника комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області.              (Бланк голосування)

9. Про типову форму контракту з керівником комунального закладу «Центр культури, дозвілля та спорту»  Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького  району Запорізької області.              (Бланк голосування)

10. Про внесення змін та доповнень до рішення селищної ради від 24.12.2020 року № 45 «Про бюджет Комиш-Зорянської селищної територіальної громади на 2021 рік», зі змінами та доповненнями.              (Бланк голосування)

11. Про представництво Комиш-Зорянської селищної ради в судових органах.              (Бланк голосування)

12. Про припинення діяльності тендерного комітету Комиш-Зорянської селищної ради.              (Бланк голосування)

13. Про затвердження Положення про уповноважену особу з питань публічних закупівель.              (Бланк голосування)

14. Про внесення змін та доповнень до місцевої цільової Програми управління комунальним майном Комиш-Зорянської селищної об’єднаної територіальної громади на 2021-2023 роки, затвердженої рішенням селищної ради від 24.12.2020 №11             (Бланк голосування)

15. Про затвердження Реєстру майна, яке перебуває у комунальній власності Комиш-Зорянської територіальної громади в особі Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області.              (Бланк голосування)

16. Про затвердження Положення про порядок закріплення майна Комиш-Зорянської територіальної громади Більмацького району Запорізької області на праві господарського відання або оперативного управління             (Бланк голосування)

17. Про затвердження Положення про приватизацію об’єктів комунальної власності Комиш-Зорянської територіальної громади             (Бланк голосування)

18. Про затвердження Положення про порядок списання об'єктів комунальної власності Комиш-Зорянської  територіальної громади.              (Бланк голосування)

19. Про внесення змін до місцевої цільової Програми розвитку комунального некомерційного підприємства «Комиш-Зорянський центр первинної медико-санітарної допомоги» Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району Запорізької області на 2021-2023 роки.              (Бланк голосування)

20. Про внесення змін до місцевої цільової Програми розвитку культури та дозвілля Комиш-Зорянської селищної ради на 2021 рік.              (Бланк голосування)

21. Про затвердження розпоряджень Комиш-Зорянського селищного голови .              (Бланк голосування)

22. Про припинення права постійного користування земельною ділянкою, яка надавалась для ведення особистого підсобного господарства гр. Кириленку Л.М..              (Бланк голосування)

23. Про приведення у відповідність до вимог чинного законодавства відомостей про земельну ділянку за адресою: смт Комиш-Зоря, вул. Ювілейна, буд. 56, право на яку посвідчено одним державним актом на право приватної власності на землю.              (Бланк голосування)

24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земель сільськогосподарського призначення та передачу земельної ділянки з цільовим призначенням для сінокосіння і випасання худоби  в оренду гр. Фоменку О.В.              (Бланк голосування)

25. Про затвердження технічної документації із  землеустрою щодо встановлення меж  земельної ділянки в натурі (на місцевості)  та  передачу у власність земельної ділянки для ведення товарного сільськогосподарського виробництва (сіножаті) гр. Мигалю І.П. із земель, які передавались в колективну власність КСП «Дружба».              (Бланк голосування)

27. Про передачу земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)  у власність  гр. Рибалці Т.В.              (Бланк голосування)

28. Про надання у власність невитребуваних земельних ділянок власникам сертифікатів на право на земельну частку (пай) із земель, які передавалися в колективну власність КСП «Придонецьке».              (Бланк голосування)

29. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) гр. Тіщенку С.П.              (Бланк голосування)

30. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) для подальшої передачі у власність гр. Шишкіну П.П.              (Бланк голосування)

31. Про надання дозволу на проведення інвентаризації земель громадської забудови комунальної власності та розроблення технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки для обслуговування адмінбудівлі, яка розташована в смт Комиш-Зоря по вул. Вокзальна, 5.              (Бланк голосування)

32. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби з метою подальшої передачі в оренду гр. Гимону І.М             (Бланк голосування)

33. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки для сінокосіння і випасання худоби з метою подальшої передачі в оренду гр. Батичко Н.Є.              (Бланк голосування)

34. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0855 га для іншого сільськогосподарського призначення (код КВЦПЗ А.01.13) з метою подальшої передачі в оренду гр. Касаю М.І.              (Бланк голосування)

35. Про надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення гр. Приймі В.В.              (Бланк голосування)

36. Про  надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення для подальшої передачі у власність  гр. Кириленку Л.М.              (Бланк голосування)

37. Про відмову в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою на території Комиш-Зорянської селищної ради (Благовіщенський старостинський округ) гр. Мозговій Л.О.              (Бланк голосування)

38. Про відмову в наданні дозволу на розробку документації із землеустрою на території Комиш-Зорянської селищної ради (Благовіщенський старостинський округ) гр. Мозговому В.Ю.              (Бланк голосування)

39. Про відмову в наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою на території Комиш-Зорянської селищної ради (Білоцерківський старостинський округ) гр. Фролову С.О.              (Бланк голосування)

40. Про відмову в наданні дозволу на розроблення документації із землеустрою на території Комиш-Зорянської селищної ради (Білоцерківський старостинський округ) гр. Кирилашу С.І.              (Бланк голосування)

41. Різне


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь