A A A K K K
для людей із порушенням зору
Комиш-Зорянська селищна територіальна громада
Пологівського району Запорізької області

Перше засідання конкурсної комісії

Дата: 27.05.2021 15:22
Кількість переглядів: 984

27.05.2021 відбулося перше засідання комісії по проведенню конкурсу на посади директора Благовіщенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району та директора Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району.

На засіданні присутні 9 членів комісії. Засідання відкрила і вела голова комісії, заступник селищного голови з гуманітарних питань та соціальної політики Вікторія Левада. На порядок денний винесено 8 питань:

1. Про порядок денний засідання комісії щодо проведення конкурсу на посади директора Благовіщенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району та директора Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району (далі – Конкурсна комісія).

2. Про ознайомлення з Положенням  про конкурс на посаду керівника закладу загальної середньої освіти Комиш-Зорянської селищної ради.

         3. Розгляд документів претендентів на посаду директора Благовіщенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району.

4. Розгляд документів претендентів на посаду директора Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району.

5. Про призначення дат проведення етапів конкурсного відбору претендентів на посади директора Благовіщенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району та директора Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району.

6. Про затвердження білетів тестових завдань на знання законодавства України у сфері загальної середньої освіти та білетів ситуаційних завдань.

7. Про затвердження екзаменаційних відомостей.

8. Про визначення прохідного бала.

Рішення Конкурсної комісії прийнято відкритим голосуванням і одноголосно. Всіх претендентів допущено до участі в конкурсі. Конкурс буде проходити в наступні два етапи: 11.06.2021- складання тестових завдань на знання законодавства та вирішення ситуаційного завдання, 18.06.2021- проведення публічної презентації. Погоджено затвердження п’яти тестових білетів на знання законодавства у сфері освіти та 20 ситуаційних завдань для перевірки професійних компетентностей, а також затвердження трьох екзаменаційних відомостей.

Членами комісії також встановлено прохідний бал для претендентів на посади директора Благовіщенської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району та директора Білоцерківської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Комиш-Зорянської селищної ради Більмацького району  2/3 від максимально можливої кількості набраних балів під час конкурсного відбору.

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь